gbdl2023 Kızlar bende salgından nasibimi aldım sanırım acile gitsek serum takıyorlar mi başka ilac filan veriliyor mu yada bebeğime de bakabiliyorlar mi bebeğimden de korkuyorum hareketleri az diye
A_syma gbdl2023 Ebeye gidin direk. Kac haftaliksiniz ? Nst cekerler haftaniz uygunsa Normal acildede parol yaparlar. Kan tahlili alirlarda ve kanda enfeksiyon cikarsa antibiyotik verirler
2prensesannesiiii gbdl2023 valla bende ağır gribim gitmedim dr bi tek ateş kötüymüş bu durumlarda ağrım varsa parol içiyorum bol c vitamini beslenmene dikkat et bol su iç🙏🏻 Geçmiş olsun canım🙏🏻 Balgam falan varsa yutma hep tükürüyorum
elvinimmm gbdl2023 serum.takti 2 tane biri ates dusurucu agri.kesici biride bemiksti ondan sonra 1 saat gecti ates burun akintisi tikaniklik hic bisi kalmadi oksurugumde azaldi 2 güne öksürükte bitmişti perisandim serum dan sonra.gozumu actim.sanki hic hasta değilim gibi
gbdl2023 2prensesannesiiii bende de ateş yök C vitamini viks limonlu ilik su ıhlamur filan yaptım sabahtan beri ama nafile bakalım