Mel53 Hep hapşırıyodum bişe olmuyordu ama bugün korkunç bir kramp girdi hapşırdığımda. Sizlere de böyle oluyor mu?
peloo Mel53 banada ara sıra oluo rahmi tutan bağlar gergin olduğu için özellikle yatar pozisyondaysam çok kötü kramp girio karnıma ben de korkuodum en başlarda ama doktorum normal dedi 😊
tbnck Mel53 bende surekli hapşiriyorum galiba hasta olacam bogazlarimda bugün yaniyor hasta olmazsin insllh hapşırırken çok batma oluyor eğilerek hapşırınca acımıyor hapşırık gelince öne eğil öyle hapşır dene yani😊
gevezeyazar1 Mel53 oluyo doğurana kadar da hapşurukta öksürükte ani kalkıp yatmalarda kramp giriyo ama bişey olmuyo sadece biraz can yakıyo
tbnck peloo yatarken cok kötü oluyor canım hemen kalkıp öne eğilerek hapşır kalkamazsan bacaklarını kendine çek yan yat öyle hapşır dene ben öyle yapıyorum acımıyor 😊
useyma Mel53 ozellikle sirt ustu yatarken hapsirsam kiramp giriyor.. bu yuzden hapsirirken ayakta olmaya ozen gosterin derim😊bu arada cok yasayin🤗
ezos Mel53 26 haftalığiz hapşırık hiç bırakmadı her gün kramplarda oluyor ilk olduğunda çığlık atmıştım valla ben doktora bile sormadım arada yine oluyor sanırım normal😁
Mel53 Çoooook teşekkür ederimmm hepinizee 🤗🤗❤️❤️ Öne eğilerek hapşırmak, bunu deniycem ilk hapşırığımda 😀😀🤟🏼🤟🏼 O kdar korkuyorum ki düştü bişe oldu diye sormak istedim tek yaşayan ben miyim diye, tekrar hepiniz çok sağolun