rumisa Kızlar fiyatlar aşırı yükselmiş ben Medipol Pendikte kontrollüyüm. Sizin hastanelerin ücretleri nasıl acaba uygun varsa degiştirmeyi düşünüyorum 🫠
elvinimmm rumisa aralik 8de en son gittim giris 180 normal 2500 sezeryan 3500 du ayin 6 sinda kontrolum var ne kdar olur bilemiyorum
_hasretgecmen rumisa Bende Kurtköy Ersoy Hastanesine gidiyorum esra doktora. Çok memnunum doktordan. Kontrol 450 TL. Doğum en son 7.000 TL idi ama zam gelecekti ne oldu bilmiyorum
EmineDefneGokce rumisa medipol Esenler 300 kontrol 3700 normal doğum diye konuştuk Zam gelmiş halini çok merak ediyorum 🥹
Duyulurum rumisa kocaeli körfez marmara hastanesi’nde sigortasız muayene fiyatı 400 tl. Ben acil bir durum diye oraya gittim normalde kontrollerime devlet hastanesinde devam edicem
Sermec27 Irem34_52 hakikaten çok uygun ben 1 buçuk yıl önce doğum yaptım o Zaman muayene 180 doğum 4000 di
Daisy0000 Mommm03 Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba? Çok pahalı diyince şaşırdım.Burada 3 ay önce muayeneye 650 tl ödedim,suan ne kadar olmuştur bilemiyorum..Doğum paketleri deseniz en ucuz 13.500dü
rumisa kızlaar hepinizin söylediği fiyatlar daha yüksek ben 300 veriyodum az önce ocak 5ine aldık 475 olmuş..