Aminekayra 6 haftalık hamileyim toksoplazma testim(Halk arasında kedi köpek hastalığı diye biliniyormuş) pozitif çıktı. Duyduğumdan beri çok üzülüyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Gamzecimm Aminekayra benim de 7 köpeğim 1 kedim 1 su kaplumbağam olmak uzere 9 hayvanım vardi evde riskli çıktığı için sahiplendirdim hepsini simdi 3 tane kaldı alanlarını daralttim sevmiyorum dokunmuyorum temizliklerini mamalarini hepsini esim ilgileniyor yapıyor ben başını bile oksamiyorum
selinsmother Aminekayra ahh benim de cmv igm pozitifti harap olmuştum adivite verdim önceden geçirmişim çıkınca moralim düzeldi umarım seninde öyle olur 🙏🏻
Rwerdst Aminekayra kedi köpek hastalığı değil canım. Güzel temizlenmemiş yeşillikler bulaşma olasılığı en yüksek olan durumdur. Kedinin ve köpeğin dışkısından bulaşma ihtimali var ama aşırı derece de düşük. Yeşilliklerden daha yüksek oranı var.
Aminekayra İkisi de pozitif çıktı😞 Pazartesi günü Avidite testi yaptırmamı istedi doktorum ama korkuyorum yakın zamanda geçirdiysem diye
Firstbabyandmomy Benimde testim sınırda çıkmıştı, doğumu onaylamayan doktorlarla karşılaştım bir süre hep. Ama bu süreçte bir doktorla yetinmeyin, kesinlikle işinin ehli doktorlar yönlendirmeli bu süreçte sizi. Korkmayın, umarım aviditeniz temiz çıkar 🙏🏼
Firstbabyandmomy Aminekayra 37. Haftadayız şimdi çok şükür, siz de moralinizi yüksek tutun, günlerce ağlamıştım sonucu duyunca, allah size de nasip etsin güzel haberler alın 💜
Gamzecimm Kyy01 sizin için belki öyledir 9 hayvan besleyenle sebze yiyenin aynı şartlarda olduğunu düşünmüyorum 😂
Kyy01 Gamzecimm keşke almasaydiniz o kadar hayvan sevgsi Çok güzel ama onların da duyguları var başka yere gidince hastalanıyorlar
Aminekayra selinsmother Çok sevindim sizin adınıza inşallah benim de öyle olur 🙏🏻 Yarın vereceğim adivite . Bir şey sorabilir miyim benim Igm 3.01 gözüküyor. 1 e yaklaştığı İçin acaba önceden mi geçirmişimdir diye düşünüyorum dünden beri. Sizin o değeriniz kaçtı acaba.
Aminekayra selinsmother Bu değer önemli olmuyor mu yani bende kendimce 1 e yaklaştıkça vücuttan temizleniyor diye düşünmüştüm. Çünkü 1-2 sene + olarak gözükebilirmiş.
Aminekayra Rwerdst Evet doktorumda öyle söyledi ama kedi köpek hastalığı olarak biliniyor demişti. Normalde yeşillikleri sirkeli suda bekletmeden asla yemeyen biriyimdir de.
Dark Aminekayra iyi yıkanmamış sebze, cig et ve süt ürünleri, asisiz hayvanlar vs hepsinden olabiliyor İnşaallah önceden gecirmissinizidir