Simya bebeğim en baştan beri bir hafta geri düşüp toparlayıp birkaç gün ileri atıp yine bir hafta geriden geliyordu. Ama 2 haftaya kadar ileri ya da geri gayet normal kabul ediliyor reglden hesaplandığı için. O yüzden bu benzeri durumunuz varsa ne olur hiç takmayın. Hatta benim minnağım 34 artılarda 34+3te yanlış hatırlamıyorsam 2kg’dı. Boyu da minnaktı. Sonra zaten 35+1 olması gerek hastane yatışım; cuma rutin kontrol bir sonraki çarşamba yatış, çıkmadandı hatta perşembe günü de doktorum ultrasonda baktığında 2300kg olmuş çok iyi dedi sevindi toparlıyor olmasına. Geçen hafta salı kontrolümüzde de 2500-3 arası olarak belirtti ki açıkçası doktorumuz sağlıklı gayet iyi dedikten sonra biz bunlara hiç takılmadık. Son haftalarda zaten böyle dediğim gibi haftada kilo alımı hızlı oluyor. Kendinizi böyle detaylarla üzmeyin lütfen 😇 benim başını ben uzun zamandır altta hissediyorum zaten iki aydan fazladır ayakları sağ kaburgamda. Hatta bizim minnak yüzünü de hiç göstermedi sürpriz yumurta kendisi 😂 oraya yaptığı baskı en baştan beri hep beni de korkuttu ama siz benim yaptığımı yapmayın; kendi kendinizi korkutmayın öncelikle. Ben mesela koltukta bile bağdaş kurarak otururum bende bu konuda hatalıydım mesela doktorum hep oturma uzan demesine rağmen kendim için işleri iyice zorlaştırdım böyle yaparak, belki daha erkenden uzanarak geçirmeye özen göstersem erken doğum korkusunu yaşamazdım…