2-bebisannesi Yarın eşimin ablası gelicek çayın yanına kıymalı patatesli börek yaprak sarması başka ne yapabilirim kızlar yoksa yemek türü mu yapmaliyim fikirlerinizi bekliyorum
Esraliiii 2-bebisannesi yemek yapsan daha az ugrasırısn pasta börek hem malzeme lazım hemde ugrastırıcı
1mucize 2-bebisannesi kıymalı börek Yaprak Sarma Rus salatası ya da farklı bi meze Ya da makarna salatasıda olabilir Tatlı ya da kek tarzı bişey yapabilirsin Çerez tabağında da çekirdek- kuruyemiş Aklıma bunlar geldi canım
A_syma 2-bebisannesi Yemek yapin bence gorumceniz yabanci degil. 1 cesitte sekerli yaparsiniz cayin yanina tamamdir
Asyabuse Ben misafire hep kürdan kebabı yapıyorum çok şık duruyo. Göz doyuruyo. Köfteleri kızartıyosun. Patlıcanları kızartıyorsun. Patlıcanla köfteyi sarıp kürdanla sabitliyorsun sonra biraz salçalı sos döküp fırına. Miss internetten tam tarif bakarsın 😇😇 yanısn bi pilav çorba tamamdır.
Nis 2-bebisannesi brokoli karnahabahr salatası veya makarna salatası ikisinden birini tercih edebilirsin bide tatlı oldumu tamamdr tatlıda kıbrıs tatlısı iyi olur hem serbetli hem muhallebili
Duyguucnr Kurtarıcı menü; mercimek çorbası, fırında izmir köfte, havuç tarator, salata, pilav, ayran, tatlı: ağlayan kek☺️