guzelanne01_ Doktorum kızımdada %99 kız dedi Çok şükür hamd olsun kız oldu ilk kızım olmasını aşırı istiyordum ,Bu gebeliğimdede %99 erkek dedi yine hamd olsun Ama değişenleri duyuyorum doktorlar tahminimi yorum yapıyor acaba yoksa yüzdeliklemi
Smysmysmy1 guzelanne01_ ilk gittiğimde13 haftalıkken %90 erkek demişti. Alıveriş bile yaptım doktorun tecrübesine çok güveniyordum. 17 haftamda yani yaklaşık 1 ay sonra gittim %90 kız dedi. Ama yine de haftaya gel tekrar bakalım dedi. 1 hafta sonrasında gittim kızımız olacak dedi. Ama net konuşsa bile güvenesim gelmiyor bu defa da. Başka bir doktora görüneceğim cinsiyet için. Aonra kafamda kesinleştireceğim
Nesli8181 guzelanne01_ doktorum bana 12 haftadan 25 haftaya kadar kiz dedi doktor değiştirdim sezaryen olucam o yuzden 26 haftalikken doktora gittim yeni doktoruma sana ayrıntılı yapalım dedi 26 haftalikken doktor demez mi erkek ki şok oldum resmen 27 haftalikken detaylı ultrason yaptırdım ve gerçekten erkek olduğunu öğrendim
guzelanne01_ Ftmcgdms kızımda yaşamadım ama burda duyuyorum acaba doktorun başarısızlığımı değişim olması
Ftmcgdms guzelanne01_ çok erken o kadar yüksek tahmin yapmıyorlar diye biliyorum bizim doktor 12. Haftada %70 oran vermişti ben cinsel organı olustumu diye sorduğumda bu haftalarda daha oluşması tamam değil bacak arası mesafesi mi dedi kemik yapısı mi dedi hatırlamıyorum ona göre yorum yapıyoruz demisti o yüzden değişiyor olabilir
Smysmysmy1 guzelanne01_ Doktorun başarısızlığı değildir bence tek sebebi erken dönemde merak etmemiz. O haftalarda zaten hiçbir şey belli olmazmış ki. Erken dönemde tahmin yaptı yanıldı işte 🤷🏼♀️ her şeyi zamanında öğrenmek lazım
guzelanne01_ Smysmysmy1 canım bunu doktor söylüyorki ben sormadım bile mesala Kızımdada sormadım Hatta doktor bu hamileliğimde parti yapcakmısınız ona göre söyliyim dedim yok dedi Bence doktorun anlıyamamasıdır
guzelanne01_ Ftmcgdms ben 13 haftalık olarak gitmiş oldum 1 gün bile gebelikte çok önemli kızımdada 14 haftamda gittim kız dedi doktorum Ayrıca yapıyor doktorlar kızımın doktoru da aynı değerlendirmeyi yaptı bu doktorumuzda Siz
Ftmcgdms guzelanne01_ o zaman içiniz rahat olsun tabi gene bir şeyler almak için beklemek isteyedebilirsiniz
guzelanne01_ Ftmcgdms ben kızımdada aynısını yaptım 30 haftamdan sonra alıyorum teşekkür ederim yorumunuz için☘️
guzelanne01_ Nesli8181 kızın erkek olabilmesini anlarımda hadi yanıldı diyelim erkekte nasıl yanılıyorki🙈🙈
Nesli8181 guzelanne01_ onu ben de anlamış değilim ya gerçekten aldim kiz kıyafetlerini bile değiştirdim
guzelanne01_ Nesli8181 ben 30 kadar almıyorum işte🙈Duyuyorum çünkü bu durumları hayırlı sağlıklı doğsun paşanız inşallah