Fatma0505 Kızlar selam biz 15+2 yiz ve doktor ilaç yazdı bize bide geç dölenme var bizde verilen ilaçlar ise demir ilacı folik asit decavit. Suda çözünen magnezyum ve calcımax d³ bukadar ilacın yazılması normalmi
YaseminBatrk Fatma0505 doktorum bana kan ilacı ve devavit verdi. Diğer magnezyum ilaçlarını şimdilik ihtiyacım olmadığı için yazdırma dim. Şifa olsun bebislere
Fatma0505 YaseminBatrk peki bu kadar ilaç normalmi ben ilk oğlumda folik asit demir decavit kulandım yani biraz fazla gibi geldi ama doktor dediki geç dölenme diye 1 hafta geride bunları kulan bu hafta çok hızlı büyücek dedi
Kubra-ulas YaseminBatrk yaa aynısını bana da verdi doktor ama benim ilaç içme problemim var içemiyorum. Siz içebiliyor musunuz o ilaçları pazartesi günü verdi doktor hala başlayamadım
YaseminBatrk Fatma0505 aynı ilaçları vermiş aslında esktra magnezyum o ilaçların yan etkisinden ötürü faydası çok var.
Fatma0505 Emmu bizde geç dölenme var 15 +2 yiz doktor erkek dedi ama değişiyormuş ondan cuma günü tekrardan bakıcam dedi bakalim
Fatma0505 YaseminBatrk sağolsun doktorum sormadan söyledi bizim geç dölenme var geriden geliyo bide ben hamilelikte besleniyorum iştah sıfır doktorda bunu iç bebek bu hafta daha hızlı bzuyucek dei
YaseminBatrk Kubra-ulas önceki bebislerimde de içmiştim vücudum alışkın 🤭😄 kan ilacını içiyorum aç karnına decaviti de bugün başladım. Öyle ya da böyle gidiyor.b İr şekilde ,,,sizde başlayın aksatmayin şifa olsun🥰