prensesveannesiii Kızlar tam 40 haftalık olduk kızımın gelmeye niyeti yok doktor 41 haftaya kadar bekleyelim dedi ilk doğumum olduğu için normalmiş ama diyorlar ki fazla kalırsa anne karnında pisliğini yiyebilir diyorlar napmam lazım
Didemkaragoz prensesveannesiii aynı durum ve bekleyiş bendede var canım 40+3 üz şuanda ve sadece 1 cm açıklık var p.tesi tekrar kontrolümüz var eğer açıklık hala aynı ise suni sancı ile doğumu başlatacağız. İnsan korkuyorda ilk gebelik😑🍒❤️🥰
guzelanne01_ prensesveannesiii kızımı 42 hafta bekledik canım normal doğum için haftalık gidiyorsun zaten ama doğada bilir artık
girl_boy_annesi prensesveannesiii kızım 39. Haftada doğdu .oğlum 2 gün önce 41. Haftada suni sancı ile doğdu hiç endişe etme Rabbim yardım ediyor sağlıkla kavuşun inşallah🤲🏼🥰
agylik prensesveannesiii ben dün 41 oldum yarın suni sancı ile baslatilacsk doğumum. Sıkıntı yok şuan için bebeğimde çok şükür en son hareketleri de iyiydi 🤲 bugün sancılarım başladı sıklaşmadı henüz inşallah açılmam artiyordur da yarina kalmaz yarına kalsa da bari suniye çok iş kalmasa diyorum açılma artarsa 🤲
prensesveannesiii Didemkaragoz bende korkuyorum bnde çarşamba günü gidicem doktora bakalım ne olacak ben pisliğini yer diye çok korkuyorum
Glsm-- 40+4üm pazartesi kontrolüm var. Hanımefendi hala gelecek gibi değilse salı yada Çarşamba ya suni sancı planlayacağız. Yani 41 yada 41+1 de doğum gerçekleşecek Allah nasip ederse.
Gulaykrr Bende 40+2 bı turlu doguramadim pazartesi kontrolüm var son gün cuma olmadı yatış yapcaz dedi çok korkuyorum inşallah gerek kalmadan kendi samcilarimizla dogururuz🥺