Casperr Kızlar hamileyken bebek bebek koktunuz mu özellikle karın civarınız giysileriniz vs olduysa kaçıncı ayda başladı?
Ilahem Casperr hayir kokmadi nasil koka bilirki bebek karnimizda ve sivi icinde.bebek oldukdan sonra emzirerken sut kokuyor.qaliba ilk gebeliyiniz bilgili diyilsiniz.
Sellmaseellma Casperr bende o kokangillerdenim bi kere eşim boynumu öperken koklayarak öptüğü için sen bebek gibi kokusun pudra felan mı sürdün dedi yoo dedim bebek kokusu var sende demişti hala da kokarım 😁
beyzzsenturkk Casperr ilk aylar esim hep farklı koktugumu söylerdi simdi gecti tabi dısarı cıksın da koklayalım diye bekliyoruz😂
Casperr Ilahem Leyla59 Leyla59 tüm hamileliğiniz boyunca koku kaldımı yoksa belirti olarak mı hissettiniz sadece
Casperr Ilahem sizde kokmamış olabilir ama kokan tanıdıklarım var annem son kardeşime hamileyken bulunduğu oda küçükse oda bile bebek kokuyordu
Asyabuse Ben ne kokuyorum bilmiyorum ama geçen gün tv izlerken burnuma poklu bebek bezi ve ıslak mendili kokusu geldi 😂😂😂😂 burnum kendi çapında alıştırma yapıyor herhalde
Melekolmak Keşke bende bebek koksam ama nerde 2. Hamileligim hatta guzel kokmak surda dursun hamileyken aşırı bakımsız hissediyorum kendimi