Gzo Kızlar bu tiroid düşünce ne ilaç veriyolar ya da veriyolarmi bir aydir carpintim var ve normal deyip yolluyorlar simdide endokrinolojiye gorunucem neden ilac verilmiyor anlamadım 🙄
minikmucizemmmmmm Gzo benimde düşük 0.4 gibi bir değer dedi doktora dün gittim hatta t3 t4 baktı normal dedi ilaç falan vermedi. Düşük olması iyimiş ama benimde bazen çarpıntım çok oluyor
Gzo minikmucizemmmmmm benim 0.20 ye kadar düşmüş ben ilac yazamam dedi geri yolladi nasil yazilmaz ama aklim almiyor düşüğe bile sebep olabiliyormuş
minikmucizemmmmmm Gzo hımm valla bilmiyorum ki canım bende ilk baktırdım 0.04tü bu baya düşüktü yeniden kan verdim 0.4 çıktı ama doktor sorun teşkil etmez dedi şimdi 15. haftadayız şükür. Sen için rahat etmiyorsa endokrine git
Mustafaninannesi Gzo bazen düşük bazen yüksek herşey kan veriyorum ona gore doktor mg ayarlıyor ilacin
Gzo minikmucizemmmmmm bide endokrine gidicem dahiliye gerek Yok dedi amaa carpintim olmasa bende ilac kullanmak istemezdim
-kbra-12 Benim 0,01 e kadar düşmüştü , aylardır çarpıntı ile baş etmeye çalışıyorum asla ilaçsız düzelmiyor ki ilaç sadece hafifletiyor , 4 ay dır düzenli ilaç kullanıyorum size fe vermeleri gerekiyor öyleyse.
minikmucizemmmmmm Gzo evet halen devam ediyor ama benim normalde de ritim bozukluğu var o yüzden çok etkilenmedim. Yattığımda kalp atışımı fazla hissediyorum vücudum sarsılıyo gibi oluyo
Gzo minikmucizemmmmmm benimde ozellikle yemekten sonra başlıyor hamile olmadan önce yoktu böyle bsey gecer gecer diye bekledim ama 3 ayida gecti 🙃
Mustafaninannesi Gzo evet hamilelikte daha çok dikkat edilmesi lazım hamile degilken 3 ayda 1 kontrole giderdim simdi ayda 1 gidiyorum hayat kalitesini çok etkiliyor troid degerleri
Gzo Mustafaninannesi aynen hayattan sogudum valla hic bseyden mutlu olamıyorum sanki depresyona girdim