THale hvvgngr-32 ben yenilmez olarak duymadım şahsen , sadece çiğ dokunulmaz diye söylerler . Çiğ dokunup bir yerine değerse leke olur diye duymuştum
tugbacns hvvgngr-32 leke olur falan hurafe de çok fazla A vitamini içeriyormuş o yüzden yememek daha iyi diyorlar. Zaten hamilelikte sakatatı da çok önermiyor doktorlar
Skrn1 hvvgngr-32 hayır kuzum hamileliğimi öğrendiğimde doktorum sakın sakatat midye çiğ köfte yeme dedi yoğurt süt pastörize olsun dedi yumurtanın sarısı dahi çok iyi pişmiş yiyeceksin
hvvgngr-32 Lekeyi bende duydum da başka bir etkisi varmı diye sormak istemiştim teşekkürler 🙏🏻🌸 @THale
catandgirlmom hvvgngr-32 yenmez canım hiç bir sakatat ve çiğ et tabi toxoplazmanız negatif çıktı ise yenmez, doktorum bana hepsini yasakladı
yanikkozaanne hvvgngr-32 hayır canim yenmez bol miktarda A vitamini olduğu için zararlı diye duymuştum bebekte doğum kusuru oluyormuş ilk 3 ay..
Nmhrkl Ciğer direkt bebeğe temas ettiği için ne doktorum nede diyetisyenim önermedi. İlk 4 ay hastalarıma yedirmiyorum dedi