Emine_pektas01 Merhabalar arkadaşlar 13+1 haftalık hamıleyım yüzük parmağım tırnak kenarı daha doğrusu şişip iltihap olmuş çokta açıyor ne yapmam lazım böyle yaşayan oldu mu aranızda acaba
qwerty2 Emine_pektas01 Bu nişastalı tatlı lokumlar varya parmağınızla yumuşatıp yaranın etrafına sararsanız o da iyi geliyor.
Emine_pektas01 Bebekdelisi bende sıkayım o zaman acısına dayanamıyorum bıde ateş gibi oluyor orası ya
Mucizemolsunn Emine_pektas01 aa bide yaralara ,enfeksiyonlara şekerin iyi geldiğini okumuştum,doktorların da uyguladığı bi yöntem okumuştum ,son çare sanırım ,aşağıda lokum yazanlar var o da mantıklı geldi
Kayramomm Emine_pektas01 canım dolama olmuş tirnaginin kenari orayi temiz bir igne yardimiyla patlat sık daha sonra tentürdiyot lu sargı beziyle sar bir iki gün su degdirme geçer
bebekveannesiii Emine_pektas01 fucidin alıp sürebilirsin benim parmağımda da doğumdan sonra oldu doktor onu yazdı
bebekveannesiii Emine_pektas01 ben emzirirken kullandım bence hamileykende kullanılır hatta 6 aylık bebeğime de kullanıyorum gene de doktora veya eczacıya danış
Dahayeni1 Emine_pektas01 benim olmuştu canım anneannem lokum koyup bağlamıştı sabaha hepsini çekmişti yumuşak lokum koy
Bermall Emine_pektas01 canım benimde olmuştu parmakta iltihaplanma. Dolama diyorlar sanırım ona ben eczaneden iki tane merhem almıştım birinin rengi siyah iki gün içinde o iltihabı iyice toplayıp patlatmıştı. Geçmiş olsun
Mucizemiz15 Evet bende oluşmuştu annem sütü ılıktan biraz sıcağa yakın ısıtıp parmağımı süte batırmamı ve parmağım sütün sıcaklığına dayanmadığında parmağımı sütten çekmemi bunu bu şekilde tekrarlamamı söylemişti her ağrıdığında bunu tekrarladım bir kaç güne oluşan iltihap kendi kendini atmıştı ağrısınıda iyi gelmişti