babygirl01 2 aydır deniyoruz, çok yeniyiz. Denemeye başladıktan sonra adetim düzensizleşti. Ovülasyon testi kullanmalı mıyım? Hangisini tavsiye edersiniz?
guzelanne01_ babygirl01 ovülasyonu bende alacaktım 12 yaşında olacak kızım ocakta .Hapla korunmayı bıraktım haziranın sonunda aşırı düzensizleşti reglım 40 günde hatta daha uzun süre regl olur oldum eylül ayında dedim başlıycam Ama hamile kalmışım hamd olsun gerek kalmadı
Tucemsiiii babygirl01 ben birgebeningünlüğü sayfasından aldımve ilk denemede hamile kaldım yani dün test yaptım ve pozitif 😘. Ordan alabilirsin test yaptığında fotoğrafını atıyorsun ne yapman gerektiğini söylüyor
CaglaCan523 babygirl01 merhaba bizde temmuzdan beri bebek istiyoruz. Doktora falan gittik herhangi bir sorun yok bu ay ovülasyon testi aldım kullanmaya başlayacağım. Belki yumurtlama zamanını kaçırıyor olabiliriz
busraninprofili babygirl01 canim duzensizlesmesinin sebebi bence tamamen psikolojik. Cunku insan ister istemez stres yapiyor kafaya takiyor ve yumurtlama gecikiyor. Adetim cok duzenliysi 28 gundu dongum bi anda 30lari gecti
CaglaCan523 Tucemsiiii hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende bu ay aynı siteden aldım inş banada uğurlu gelir 😍
babygirl01 Tucemsiiii ne güzel maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Teşekkür ederim bi bakayım oraya 🥰
babygirl01 CaglaCan523 evet bende öyle düşünüyorum. İki aydır 23 günde geliyordu, dün adet oldum 28 günde geldi. Muhtemelen uygulama doğru sonuç vermeyecek
babygirl01 busraninprofili evet bende merak ediyorum illaki planlı gebelik olunca. Siz kaç ayda gebe kaldınız ?
busraninprofili babygirl01 canim 2.ayda hamile kaldim. 2 gunde bir yaptim ama yumurtlama bittikten sonra da yaptim bi sure o yüzden tuttu bence. Ondan onceki ay sadece yumurtlamayi gorunce yapmistim catladiktan sonra yapmamistik