Merser2415 25 haftalık hamileyim. Özellikle işten eve gelince ve geceleri inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum. Oturduğum yerden yaşlılar gibi kalkıyorum tutuna tutuna. Geceleri yatakta dönerken sanki kemiklerim kırılmış hepsini toplayıp dönmeye çalışıyorum inleye inleye ve yaklaşık sekiz haftadır böyle 😒 magnezyum fayda etmedi. Benim gibi olan var mı?
Kumral60 Merser2415 canim cok ayakta durunca temizlik yapinca yorulduğumda oluyor bende adim atamiycak hale geliyor hareketlerine dikkat etmelisin dinlene dinlene calismali yurumelisin o zaman rahatliyorum ben umarim duzelir.
nisanisa Merser2415 ben varım dün bi de bacaklarıma bi ağrı girdi yürüyemedim resmen düşüyodum bi ara
Esra___ Merser2415 Cnmm 37. Haftaya girdim ölüyorum eklem bacak kalça ve kuyruk sokumu ağrısından senün haftalarında da vardı ama bu kadar değildi artık oturmak kalkmak yatakta dönmek bi işkence sanırım doğurmadan kurtulamayacağız bu ağrılardan 😔
ZeyooZ Merser2415 30dan sonra başladı benim ayağa kalkınca ilk bi kaç adım atamıyorum sonra biraz açılıyo. Senin erken başlamış 😕
Merser2415 Kumral60 haklısın canım daha dikkatli olmak lazım ama işte ev iş derken olmuyor. Benle aynı haftada hamile olan arkadaşım var onda Yok böyle bir şikayet. Kız bebek bekleyen annelerde daha çok oluyor diyorlar. Doğrumu bilmiyorum ama
Merser2415 Esra___ haklısın canım Doğum olana kadar çekeceğiz gibi duruyor. Ben kendimi o haftalarda düşünemiyorum sürünerek gezerim heralde
nisanisa Merser2415 yukarda yazmışsin da kız bebekle bi ilgisi yoktur ya benim oğlum olucak ben bekarken çok ağır işler yaptım normalde de sağ bacağıma ağrı vururdu hep hamilelikte daha bi beter oldu 😔
Merser2415 nisanisa etraftan duyduğum birşey ama her kız bebeği olanında ağrısı olmuyor dediğin gibi. Çok yorma kendini
Merser2415 ZeyooZ ben de aynı bikaç adımdan sonra açılıyorum ama işte dediğin gibi çok erken oldu. Kendimi Babanne gibi hissediyorum hatta bazen 😊
ZeyooZ Merser2415 ilaca devam et. Ben de öyle hele gece tuvalete kalkmak bi çile oldu duvarları tuta tuta gidiyorum eşimden utanıyorum valla tam babaanne 🙈
Cbella Merser2415 bende öyleydim süt ve ürünlerinden tiksinip uzun süre tüketmedim ama hemen ağrılar başlıyor içimin lüçük kıtuşarda sütleri oluyor 6lı diğer sütler gibi öide bulandırmıyor onu bi içmeyi dene tadı daha iyi diğerlerine göre 😊
Hanifeak Merser2415 ayyyyy ben İnan’ın ben kalkamıyorum bile bacağımın üstüne basamıyorum ya neden böyle ilk hamileliğimde hiç yaşamadım böyle sorunlar 😫