Sevimlianne_adayi Erken gebelik testim dün negstif ama ondan önceki gün predictor eary yaptım onda aşırı silik çizgi vardı sizce aynı marka predictor tekrarlasam mı ama erkende de çakmaz mıydı bugün gecikmenin 9 üncü günü
sinoli Sevimlianne_adayi Erken gebelik testlerinde yanıltıcı çift çizgi çıkabiliyor, gecikmeniz varsa kaset test yapabilirsiniz
CeydaST Sevimlianne_adayi bana da Bi kere o marka pozitif çıkarmıştı ama yoktu. Bazen testler bozuk çıkabiliyor. Artımed mi ne onu çok önerdiler ondan toplu aldım
Sevimlianne_adayi sinoli ama o predictor eary dediği en kaliteli en pahalısı onu yaptım aşırı silik sonra 20-25₺ aldım o negatif
sinoli Sevimlianne_adayi Canım pahalı vs. fark etmiyor bende gidip 35₺’lik olandan almıştım çift çizgi çıktı ve kanda negatifti sonra ki başka testlerde de negatif çıktı. 9 gün gecikmeyle zaten kaset testte yapabilirsiniz fark eden bişey olmaz. Kaset yapın birde bugün gün içerisinde o belli eder.
Sevimlianne_adayi sinoli yumurtlama vs ne zaman onu da bilmiyorum ki bilsem ümidi kesip söktürücü alacağım da doktora diyorum o da adet olunca gel deyip duruyor eczaneye dedim negatifse söktürücü verir misin diye vermem dedi
CeydaST Sevimlianne_adayi aman dur sakin. Söktürücüler de çok iyi değil kullanma şimdilik biraz sabret bakalım
sinoli Sevimlianne_adayi Bu ay olmazsa Ovulasyon testiyle takip yapabilirsin. Kaset test yaparsan eğer bir sonuç alabilirsin.
Sevimlianne_adayi CeydaST göğüslerimde 3 gündür falan şişme ve hafif hassasiyet var adet olacakmış gibi ağırlarım var bir haftadır ve gaz problemi yaşıyorum
CeydaST Sevimlianne_adayi valla bebek belirtileri ile aynı adet belirtileri kuzum her ay ben o hevesle çok bekledim 3.5 yıl… Anlıyorum seni Dr vücudunu kendi haline bırak. Testi ne zaman yaptın?
CeydaST CeydaST ay dün demişsin Bi 4 gün falan sonra tekrar yap Bakalım adet olmazsan. Beni de bilgilendir olur mu. Normal kaset test al onla yap kuzum hatta internetten sipariş ver daha uyguna geliyor @Sevimlianne_adayi
CeydaST sinoli ay onları kocana da yapsan pozitif çıkıyor. 1 senemi yedi o testler asla tavsiye etmiyorum
poyrazin_annesi28 CeydaST Kocaniza niye yaptınız onlar bizim için ? Ki ben ovulasyon testleriyle gebelik elde ettim yumurtlama takip ederek. Lütfen kendinize saklayın demek ki sizinkiler bozukmus
MaviJournal İlaçlarla adet söktürmeye vücudu alıştırmayın. Sonra ilaçsız sökülmüyor. Kekik çayı içebilirsiniz güzel söktürüyor. Bitki çayları kullanabilirsiniz. Hamile olmadığınızdan emin olun önce
CeydaST poyrazin_annesi28 merak edip yaptım boşa para verdim 1 sene. Sen elde ettiysen ne mutlu sağlıkla kucağına al inşallah. Kendime niye saklayım ki bildiğimi yaşadığımı söylüyorum ters konuşmaya gerek yok
poyrazin_annesi28 CeydaST Yok ama insanları da bence yanlış yonlendiriyosunuz. Sizde böyle bı durum yaşanmış olabilir ama herkeste olmaz. Kusura bakmayın Kirdiysam
CeydaST poyrazin_annesi28 herkeste yaşanacak diye bir şey yok tabi ki. Ama bende böyle oldu başkasında da olabilir. Aslında eğer yumurtlandığından eminsek testlere gerek kalmıyor basit yöntemler var. Mesela adet bitiminde ilişki başlar 3 gün 2 gün 3 gün 2 gün arayla devam eder. Eğer kişi pcosluysa da 21. Gün ve etrafını da değerlendirmeli. Genelde denk geliyor bu şekilde yumurtlama dönemi