Edddaaa Stokçu kocam beni darlıyor hanımlar, mesela 2 numara , 3 numara bezden bir bebek ayda kaç adet kullanır ortalama? Ona göre stoklayacağım, şimdiden teşekkürler (Getir uygulamasında ilk alışverişe kampanya varmış)
sudamlasi Edddaaa stoklamayın stokladıgınız bez bebeğinize uymayabilir. Her bez her bebeğe uymayabiliyor🤷🏻
Yildizim Edddaaa bebeğiniz doğduğunda ona göre karar vermelisiniz çünkü bazı bebeklere çok iyi gelen bez bazı bebeklerde pişik koku yapıyor. Arkadaşımdan biliyorum bebeğine uygun bezi bulmak için kaç tane bez değiştirdi
Ebalp Edddaaa canım her bezi bebek vucudu kabul etmyo bence stok yapmayın 1 tane marka alın önce bakin bebeginizin vucudu onu kabul ediyomu bide bebek kilosunada gore bezler olmayabiliyor cabuk buyuyolar
sudamlasi Edddaaa onun yerine güzel ıslak mendil stoklayın waterwipes olabilir. Bebek pamuğu da stoklayabilirsiniz, kullan at alt açma bezi de olabilir👍🏻
Sebahat42 Edddaaa ne guzel işte canım şükret biz hiç bişey alamıyoruz borclardan aylıktan gelen para bıtıyo alacakta hiç durumumuz yok 2 tane daha cocugum var 3.hamıleyım kazayla oldu ama dua edın noljr rabbım cumlemızın rızkını bol versın inş.
Edddaaa Ebalp evet bende hiç bebek bezi stoklamamıştım ama işte alacak bişey kalmadı alsak mı acaba diye düşünüyoruz daha doğrusu babası alacak kararlı
Aybukealtintas Edddaaa uygun diye aldıgınız bezler daha sonradan komple elinizde patlayabilir, ya bebeginize pişik yaparsa ya farklı bir durumla karşılaşırsanız
begumge Edddaaa hiç 1 numara almadım 3kg doğdu. 1 aylığız 3 paket 2 numara bitti. Bir sonrakinde 3 numara da alabiliriz 4kg oldu çünkü. 3 paket 2, 4 paket 3 alabilirsiniz. 1 numara almanızı tavsiye etmem 3kgdan az olursa o zaman alırsınız 1i.
minikkelebegimmm Edddaaa 1 paket sleppy yenidogan aldik canim 80 li baskada almadik iyi gelirse o zaman alicaz bide iyi gelmezse elimizde patlamasin
Ilaydaile 168 li paket 2 numara prima aldım. Tahmini düşünüp stoklcam . millet bana da diyo stoklama diye ama ben dinlemiyorum. Bez fiyatları pahalı daha da pahalanırsa diye en iyisi stok yapmak