Bebegimizolsun 30 haftalık hamileyim Mersin’de doğum yapmaya karar verdim ama doktor yok aklımda birkaç isim duydum da gene de mersindeki hamişler yardımcı olur musunuz Muayene doğum ücretleri bilgisi olanlar yazabilir mi acaba
Kelebekk-0307 Bebegimizolsun sabah city hospital e gittim 265 tl muayene ücreti aldılar doğum ücreti en son 8 bin diye duydum ama yılbaşından sonra daha da yükselecektir hepsi
Petito35 Bende Mersin’de doğum yapıcam. Forum yaşam ümit Altıntaş ‘ı düşünüyorum. Yakın çevrem onu tercih ettiği için fakat muayene ve doğum ücreti hakkında bi fikrim yok ben doğurana kadar ne kadar olur Allah bilir 😂
Bebegimizolsun Petito35 kaç haftalıksın 😂 forum yaşamda bende hep sultan hanımı duydum ama bilmiyorum ya kafam çok karışık
Kelebekk-0307 Bebegimizolsun ben Dilek Güler e gidiyorum canim şu an hamile değilim doğum yaptım yani memndum evet farklı doktora gitmedim hiç hamileyken dün mantar sorunum için gittim kendisi yoktu Aslı Bilekdemir di sanırım o doktora göründüm ama çok tatlı ve sempatik biriydi. Dilek Güler biraz daha mesafeli mesela. Herhangi bir sorunda telefonla iletişime geçmek sıkıntıydı pek cevap vermiyor ya da tek kelimelik cevaplar verip gecistiriyordu bu konu eksiydi benim içn ama onun dışında herseyi anlatır söylerdi kontrollerde.
Petito35 Bebegimizolsun 12+2 🙃 Anca haziran başında gelip doktorla görüşme sağlayabilirim herhalde. Ücretleri öğrenirseniz beni de bilgilendirir misiniz ?
Bebegimizolsun Petito35 ayyy minnoşmuş daha seninki Tamam canım ben ocağın 10-15 arası görüşmeye gideceğim fiyat bilgisi alacağım forum yaşam ve Yenişehir hastanesinden ozaman yazarım sana Yenişehir hastanesinde Çağdaş Mavigök var Instagramdan bi bak çok iyi herkes çok seviyor bide onu soracağım
Bebegimizolsun Kelebekk-0307 bende samimi böyle arkadaş gibi olabileceğimiz bi doktor istiyorum onu da bulmak çok zor bence 😔 insan sorularına yanıt bulmak istiyor
egemomss Bebegimizolsun Çağdaş Mavigök kesinlikle tavsiye ederim :) Doğum yaptım hala mesaj atıyorum birşey olduğunda cevap veriyor.
SedKes Bebegimizolsun Kaan hoca anında cevap verir tüm gebelerine sadece çok hızlı konusur ama işinin ehli bir doktor gerçekten gerçek branşı tüp bebek ve aşılama uzmanlığı
Kelebekk-0307 Bebegimizolsun yok maalesef öyle biri değil takipli hastası olmama rağmen numarasını vermedi ben buldum bir şekilde öyle iletişime geçtim birkaç defa onda da tek kelimelik cevaplar verdi o kadar rahatsız edilmek istemiyor gittiğimde de normaldi yani öyle aman aman bir samimiyeti olmadi sorduğum sorulara muayenede cevap veriyordu hatta soru sormaya gerek kalmıyordu kendisi hersyi anlatıyordu
Bebegimizolsun egemomss ayy ya bu hocayı hep duyuyorum Geçende mesaj attım Instagramdan hemen cvp verdi
SedKes Akademi hastanesi Ahmet Kaan koca var çok şeker 🍬 Yenişehir hastanesi Ali yeşil de çok iyi diyorlar
egemomss Bebegimizolsun Gerçekten çok ilgili bir doktor. Zaten arkadaş gibi davranıyor. Gece gündüz fark etmiyor ne zaman arasam yazsam hep ulaştım.
Bebegimizolsun Kelebekk-0307 anladım canım da nebilim insan yakın olmak istiyor Ben normalde Hatay’da yaşıyorum orada özele gidiyordum doktorum senin dediğin gibi çok yakın değildi yazınca tek tük cevaplar verirdi yani Mersin’de doğum yapmak istedim o yüzden ilgili bi doktor araştırıyorum