Damla26- Mutlu bir yıl temenni ediyorum. Gerçek anlamda mutlu olup yürekten kahkahalar atacağımız bir yıl diliyorum.♥️
Bussy_ Bebişlerini bekleyen tüm annelerin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı, anne olmak isteyen tüm anne adaylarınında dileklerinin gerçekleşmesiyle musmutlu yıllar dilerim ❤️🎉🎊
annelinkoo HappyMom peki benim bunu mahmutlu bi yıl olsun diye okumam 😅😅herkese iyi yıllar dilerim ❣️❣️
FatmaZehra06 Herkese mutlu yıllar🎉🎊 Anne olanlara sağlıkla kucağına almak nasip olsun ,anne olmak isteyenlere de Rabbim hayırlı evlat nasip etsin 🥰
Gulsengulsen HappyMom sağlıklı huzurlu paralı barış dolu seneler diliyorum. Savaştan, açlıktan, hastalıktan çocukların ölmediği, huzurla yaşayacağı yıllar olsun inşallah. 🎊🎊
Deletedmom_29 HappyMom Mutlu yıllar diliyorum. Kendi adıma da eşimsiz geçireceğim son yıl olmasını temenni ediyorum 5 ay sonra tayinciyiz , sağ salim şekilde kavuşmayı Allah’ım nasip etsin ❤️🙏
Nesli8181 HappyMom herkese musmutlu yıllar diliyorum bebeklerimizle hamile olanlarla ve kim çocuk sahibi olmak istiyorsa Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Aşk,sevgi,mutluluk,huzur,sağlık getirsin inşallah ❤🙏
zeynepp-2 Yeni yıldan beklentim ben ve benim gibi olan bütün anne adaylarının minnaklarina sağlıklı bır sekilde kavuşmaları🤗Mutlu yillar🎈
Mervebozo Yeni yılda bebişlerimizle eşlerimizle çookk mutlu huzurlu bereketli günler geçirmek dileğiyle.. ..
Ayayka NaimeYilmaz amin teşekkürler ne zaman yeniden kullanıcı adı değişikliği yaparsınız acaba ? Her ay yapıyorum demiştiniz de 🙄