Summerwine gulsumd1 ay benim için hiç balayı değildi.Benimde aksine 1.trimester balayiydi🤣şimdi de 3.trimester gün sayıyorum 🤩
Prenses34_annesi gulsumd1 aynen bol bol ye çıkar 3 de yiyebiliyorum ama vücudun artık çok ağır oluyor 😂
Prenses34_annesi Summerwine kız çok ümitlenme 3 hafif bir dönem değil en ağırlığın çöktüğü dönem ama merak etme Allah yardımcımız oluyor
Damla gulsumd1 çok şükür gebeligimin başından beri balayı yaşıyorum umarım bundan sonrası da böyle olur 14+0 🤲🏻🌸
Summerwine Prenses34_annesi yok şu an 3teyim ve doğum için gün sayıyorum yazarken ek koymamisim anlaşılmamış .Surekli bacaklarım agriyor,baskı yapıyor 🤣
Damla gulsumd1 benim en korktuğum şeydi bulantı şükür yaşamadım çünkü afedersiniz kustuğum an yüzümdeki kılcal damarlar hep patlıyor bütün yüzüm mosmor oluyor o yüzden çok korkuyordum 🙏🏻
Damla gulsumd1 ama bende 7 kilo aldım daha 14 haftaya kadar sigarayı bıraktım biraz ona bağlıyorum durdu kilo alımım şükür. Öğrendiğim gibi attığım için bulantı da olmadı ha bire yedim 🤭
minikmucizemmmmmm gulsumd1 bende geçtim bir hafta önce 14 hafta itibariyle bulantı kusma bitmişti çok mutluydum dünde cinsiyet öğrendik. Amaaa gel gelelim bu sabah bulantı kusma yaşadım😂😂 hani 2. Trimester güzel olacaktııı🤯🤯😂
gulsumd1 minikmucizemmmmmm yaaa arada bi kusmak benim için şükür sebebi arada bi kusarsam şükür derim😅
Prenses34_annesi Summerwine ya ya işte diyorum zor diye kimse inanmıyor benim de son 42 günüm kaldı uygulamaya göre doğum şeklim belirleyecek bunu şuan normal doğum yolunda ilerliyorum 34+0 haftalığız🥰
Summerwine Prenses34_annesi ben 29+0 ım bizde normal doğum odaklı gidiyoruz.Benim bebiş aşağıdaymis zaten ve geçen kontrolde baş aşağı pozisyondaydi bakalım son dakikaya kadar bir şey olmazsa doktorumda ben de normal doğum istiyoruz☺️Sağlıkla gelsin minişler❤️
minikmucizemmmmmm gulsumd1 o da kötü yaa bir hafta nası rahattım kusarken bu nerden çıktı şimdi dedim kendi kendime 😂
Prenses34_annesi Summerwine inşallah canım benim benim kızımda 26+5 haftasından beri baş aşağı duruyor inşallah böyle devam ederiz 🥰
Sadiyes Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri balayında gibiyim çok şükürr hiç bulantım kusmam aşermem olmadı suan 2. Trimesterdeyim ben de 🥰🥰