Merve2546 Sizler nasıl belirtiler yaşadınız bu aralar çok araştıyorum 5+1 hamileyim şimdiden merak ediyorum 🥰
Pemberuya Merve2546 Ben 10 haftalığım genelde tatlı yiyorum herkes yüzün daha güzelleşti diyor çok merak ediyorum 🥰 içime erkek doğuyor ama ikili tarama var 12 sinde heyecanlıyım bakalım belli olacak mı🐣
Mustafayigitvebeytugannesi Merve2546 hiç merak etme benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın canım. İlk iki oğlumda en başlarda sürekli ekşi yedim üçüncü de en başlarda sürekli tatlı yedim hatta domates yiyodum domates yiyenin kızı olur dediler kız olcak diye umitlendim ama bir baktım üçüncü erkek geliyor 😂😂
Petito35 Pemberuya ikili tarama testi verdim bende dün bi kaç güne çıkar. Fakat ikili tarama da cinsiyeti nasıl anlıyorlar ki ?
Ozge11 Mustafayigitvebeytugannesi ben de deli gibi tuzlayıp tuzlayıp domates yedim kızım olacak 😄siz diyince hatırladım 😄
Merve2546 Mustafayigitvebeytugannesi maşallah canım rabbim sağlıklı çocuk versin uzun ömürler versin sonuçta kız oğlan ne fark eder ikiside evladımız olucak ❤️
Mustafayigitvebeytugannesi Ozge11 bende oyledim valla ilk oğlumda kilo kilo mandalina ikinci oğlumda kilo kilo ayva üçüncü oğlumda da kilo kilo domates yedim 😂😂 şuan 22+1 haftalık oldum tabi geçti ilk baslarda yemiştim
Ozge11 Mustafayigitvebeytugannesi vücut eksik olanı istiyor bence😄 yeme içmeyle cinsiyete inanmıyorum mesela et çekmişti canım oğlanda et çekermiş ama kız 😄 Rabbim her birinin ömrünü hayırlı bereketli eylesin inşallah 🤍💐🤗
Mustafayigitvebeytugannesi Ozge11 ayyy ben hiç et yemem canım isterse bile ağzıma suremem 😂 gerçi cinsiyet erkek olmasına rağmen canım istemiyor kokusuna bile tahammülüm yok 😂😂 biraz vejeteryanim da 😂 kız benim vücudum demek ki ayvaya domatese mandalinaya mi eksikmis haha 😂😂