Gulbeyza Merhaba 2 aylık hamileyim. Gaziantep’te özelde gidebileceğim önerdiğiniz beğendiğiniz kadın doğum doktoru var mı?
strong_mom Gulbeyza özel yaşam hastanesi var Düzdepe’de. Dr Esin Bilig çok ilgili çok iyi tavsiye ederim. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🌼
Milazk Gulbeyza merhaba ben de kendi gittiğim doktorumu önericem size 😍Güler yüzlülüğü ilgisi alakası çok güzel Sanko hastanesi çağdaş demiroğlu
Aysegul123Defne Gulbeyza Deva hastanesi Gülhan vuruskan bebeğimin doktoru dogumumuda onun yanında yapıcam inşallah bilgili tatlı dilli çok sakin istediğini sor usanmadan cevap veriyor ve aydınlatıyor gerçekten 🥰
Esraggbkn Aysegul123Defne evett doktorumuz aynı Allah’tan bişey olmazsa bende doğumumu orda doktorumda yapmak istiyorum, doğum fiyatlarını öğrendiniz mi acaba 😊
Gizem-ayldz2002 Gulbeyza deva hastanesine gidiyorum Cevdet öksüzler doktorum çok da memnunum herşeyiyle ilgileniyor muayene ücreti 355 lira ben çok memnunum kadın doktorlardan daha iyi 😊
Gulbeyza Gizem-ayldz2002 şakacıysa mutlaka bakayım o zaman 😊 soğuk insan beni geriyor, tedirgin ediyor🙈
nurellaa212 Gulbeyza Emek hastanesine gidiyorum ben canım Mehmet Arpacıoğluna çok iyi bir doktor ilgili özel olmasına rağmen muayenesi çok uygun 250 lira daha önce sankoya gidiyordum sevgi kandemire hiç memnun kalmadım
Gulbeyza nurellaa212 Sevgi Kandemir’e ben de gittim dediğiniz gibi hoşuma gitmedi o yüzden yolun başındayken iyi bir kişiye devamlı gideyim dedim. Burdaki önerileri araştırıyorum bu hafta gidip bakacağım😊
nurellaa212 Gulbeyza hiç açıklama yapmıyor ben 6 ay gittim öyle bile bile çok geç kaldım değiştirmek için ama şimdiki doktorum çook iyi ne yiyip ne içilecek nasıl herşeyi açıklıyo