aaysegull12 Kızlar bebişim erkek. Sağ tarafta rahat yatıyorum ama bazıları sol tarafa yatmayı öneriyor. 20 haftalığım. Sola yattığımda karın kasık bölgemde ağrı oluyor yatamıyorum yaşayan var mı neden acaba
Ecemsuakpolat_ aaysegull12 bir kaç gün ben de yaşadım kasılma ağrı hafif sancı ama geçti ben de hem sok da hem sağ da oldu daha fazla sol da oluyordu ama şuan yok öyle birşey canım.
Joymommy6 aaysegull12 bendede öyle. Sol tarafa yatmak lazım diye duydum ama yatamıyorum. Sağ tarafa yatınca rahatlıyom
Sellmaseellma Bende sola yatınca sağ tarafta ağrı oluyo bebek hareketli bugün hep sağdaydı şuanda sağda sola geçesi yok 😂
aaysegull12 Sellmaseellma benim de bebek sağda aynı şekilde sola yatınca sağ tarafım ağrıyor canım ya aynı aynı çok ilginç 😅😅
Sellmaseellma aaysegull12 acaba sol tarafta boşluk varda biz sola dönünce ayaklarıyla itip sağ tarafta ayaktamı kalmaya çalışıyor 🤔 😂😂
aaysegull12 Bebeğin üzerine yatsam acı olur da neden diğer tarafa yatınca bebeğin oldu yerde acı olur ki diyorum kendi kendime. Doktora da sormayı düşünmedim hiç çünkü hep böyleydi çok üzerine düşmedim 💁🏻♀️
Ceylinmelike Benim oluyo 29 haftalığım erkek benimde ama soluma yatmayı hiç sevmiyorum biraz yatıyorum rahat edemiyorum sağıma yatıyorum anca öyle uykuya dalabiliyorum
aaysegull12 Sellmaseellma 😂😂😂ilahi canım çok güldüm buna. Doktora böyle mi oluyor acaba hocam diye sorduğum senaryolar belirdi aklımda 😂
bebek_firarda Ben sola dönünce hemen kaburgam batıyo ve ağrı yapıyo. Hatta bi süre öyle kalınca kaburgamın olduğu yerde göbeğim uyuşuyo
aaysegull12 bebek_firarda dediğin gibi bir batma oluyor ayriyeten kasık kısmında da oluyor canım demek yalnız bende değilmiş bu
anie Sağa ya da sola rahat yatabilmemiz bebeğin kafasının ne tarafta olduğuyla alakalı olabilir mi acaba ya benimkinin kafası tam göbeğimin ortasında ayakları sağ tarafta soluma yatmayı deniyorum kaburgalarım batıyor mecbur sağa dönüp uyuyorum 🧐