Dmrbs18 Aysenur-2019 konuştum yine bugün korkma dedi coraspin yapabiliyor kestik ama 7 gün sürebilir dedi .yada tansiyon olabilir dedi bazen hamilelikte kılcal damar incelebikiyor dedi her ihtimali söyledi iğneye devam etmemi soyledi bebek için .Allah hepimizin yardımcısı olsun saglıcakla kucagımıza alalım
Ahsenilkbebek2110162020 Ben kullanıyorum ama hiç kanama durumu olmadı sadece elim çizildiginde yada mutfakta ufacık bi yer kesilse kanama süresi biraz uzuyor okadar
Dmrbs18 Ahsenilkbebek2110162020 bendede ilk defa oldu 1 ay kullanıyorum oyuzden çok endiselendim akşamki ilacı bıraktim ama 7 gün sürer diyor doktor korkma birşey olmaz dedi
Ahsenilkbebek2110162020 Dmrbs18 doktorunuza güvenin o en doğrusunu bilir 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
sfozy Happyhappy__ evet bende kan pıhtılaşması var aynı zamanda da genetik test yapıldı kan da lupus antikoalugen değerim yüksek çıktı o yüzden hamilelik boyunca günde 1 adet oksapar 6000 ve coraspirin kullanıyorum ben
Serap05 Benim üç tane kaybım var dördüncü hamileyim kan sulandırıcı iğne oksapar dört binlik kullanıyorum yüzlük aspirin kullanıyorum şuan 15 5 olduk ama başım ağrıyor bir hafta oldu ağrıyor bir tarafı tek
Elaninannesii01 Bende kullanıyorum canım 2. Gebeligim ilkindede 6 binlik kullandım bundada. Bende de aynı burnum kanıyor ama ilkindede kanamisti ben çok takmıyorum kafama.
Dmrbs18 Elaninannesii01 ben ilk defa Basıma gelince dirke sordum doktora iğneyle devam edicez akşamki coraspini bırakmamı soyledi
Elaninannesii01 Dmrbs18 bence ikisinde devam et bir sıkıntı olmaz bende hem coraspirin hemde oksopar kullanıyorum
Dmrbs18 Symaaas benim bebeğimin suyu az cıkti haftasina göre detaylıda bunun için genetik test yaptırdık ondada tasıyıcılıgım yüksek cıkti ondan önce vermişti zaten suyu korumak adına . Direk o dozdan baslattı çok şükür oda iyi geldi suyum çoğaldı biraz sanırım kan akisim yavaş gidiyodu