Merhaba , hep heyecanla doğum hikayeleri okuduğum uygulamaya şimdi kendi doğum hikayemi yazıyorum. Pazartesi günü 26 Aralık sezeryan ile doğum yaptım. Kolestaz nedeni ile artık uykusuz bitkin kafamı kaldırmaya gücüm bile yoktu. Kaşınmaktan ağlıyordum sadece. Doktorla görüştüm ve erken doğum yapmak istediğimi söyledim. Biraz daha beklememiz konusunda beni zorladı ama kesinlikle dayanilacak gibi değildi benim açımdan. 36+4 de doğum yaptım. Çok tedirgindim. Aşağı indirdiler ameliyathaneye. Herşey beni korkutuyordu ama belli etmemeye çalışıyorum. Sonra belden uyuşturdular bu arada iğne hiç acitmiyor. Ben ki canı çok tatli biri olarak söylüyorum. Doğum sırasında konuşuyorum ne konuştuğu mu hatırlamıyorum ama birilerine birşeyler söylüyorum ayilir bayılır gibi oluyorum o anları hayal meyal hatırlıyorum. Sonra bir bebek ağlama sesi duydum o benim bebeğim mi diye sordum evet dediler ama çıplak şekilde görmedim hemen üzerini giydirip getirdiler bana. Bı tane kokladım ama sarhoş gibiyim hâlâ 😅 sonra hemen götürdüler yukarı çıkarıyoruz dediler. Sonra bana noldu ben hatırlamıyorum odada kendimi ağlarken kasinirken ve duvarları yumruklarken buldum. O an ne hissedip o şekilde yaptım bilmiyorum ama anestezi etkisinden sanırım. Aşırı derecede sırt ağrısı çekiyorum doğumdan beri kulunç oluşmuş sırtım batıyor ve artık nefesim kesilir gibi hissediyorum ağlıyorum acidan lütfen o yönden dikkat edin asla usutmeyin. Erken doğum olmasına rağmen sütüm çok güzel geldi. Ve şuan da da göğüslerim çocuk emmesine rağmen taş gibi dokunamiyorum. Sezeryan sonrası gerçekten zor geçiyor. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah