Tugce3479 -Bal123- bunun yüzdesi mi olurmuş canım 🤣 doktor bence bişey söylemek için söylemiş yüzdelik ile cinsiyet söyleyen doktorlara inannmiyorum
MorKelebek54 -Bal123- kız bacım %50 kız %50 erkek olma olasılığı var zaten yani ya erkek ya kız %60 diyince bişi değiştirmiyor yani doktor saçmalamis bence biraz başka ihtimal varmış gibi 60 demiş bide ya
-Bal123- Tugce3479 demekki oluyormuş 🤣🤣 ya aslında ultrasonda bende çok net gördüm bacak arasını pipi falan gözükmüyordu ama bilmiyorum
GizemKadirr Tugce3479 olur tabi net olmamakla birlikte bi cok dr söylüyor canim. Mesela benim de 11+6 da %95 kiz dedi. Dun kontrolm vardi erken demis olmasına ragmen netlesti ve değişmedi
Mustafayigitvebeytugannesi Minislerinannesiiiii olsun canım daha ikiymis senin benim üçüncü oğlum geliyor 😂😂😂😂
Minislerinannesiiiii Mustafayigitvebeytugannesi büyük konuşmayayım da 2 de bırakmayı düşünüyorum ya kız olsun çok istemiştim ama nasip doktor da erkeğe benzetti
Mustafayigitvebeytugannesi Minislerinannesiiiii 2 de bırakmayı düşünen ben bebeğim 9 aylıkken ucuncuye hamile kaldım 😂😂😂 hakkında hayırlısı olsun canım 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Bercemsu canım kız demiştim sana geçen gün ama kafa yapısı erkeğe benziyor resimde kararsız kaldım 🤔