Arenbebek Simdi doktora gittim arkadaslar spekulumla bakti allttan dedi rahiminde kisalma var normali 4 sende 3e dusmus progestan fitil verdi 1 hafta sonra gel dedi 3ten duserse yatis yapiyoruz dedi korktum boyle olan varmi ??
Nazife86 Arenbebek kaç haftaliksin cnm???? Ben pazar günü hastaneye gittim sancım vardı, doktor benimde rahimi ölcdü 4dedi, ne zaman tehlikeli dedim 1,8 den sonra dedi buda erken dönemde yani.
Deletedmom434 Arenbebek genellikle 2 den aşağısı sıkıntılı olabiliyor rahim ağzı kısalmasının haftanız nedir
mucizemizibekliyoruzz Arenbebek canım benim aylarca 2.4 tü yani 3ten aşağı düşünce yatış yapması çok erken geldi bana. Ve bunlar olduğunda ben 24 haftalıktım. Bende progestan kullandım ve bişey olmadı yani. Şuan 35. Haftadayım. Ki bebeğin doğsa da yaşar bu ne acele anlayamadım zaten zamanı geldikçe kısalacak kısalacak ki açılma olacak doğum olsun diye 😄benim şuan 2.7 falan ama normal dedi doktorum doğum yaklaşıyor dedi. Ayrıca 2den sonrası tehlikeli yani ani açılma olabilir diye. Sizin gayet iyi bence
mehtap28 Arenbebek 22.haftadan beri bende de var ilk ölctügünde 29 mm cikti progestan fitil kullandim tekrar kontrole gittigimde 32 mm olmustu korkulacak bisey yok Allahin izniyle agir kaldirmamaya dikkat edin su an 29 haftaligim hala progestan fitili kullanmaya devam ediyorum
Deletedmom434 Arenbebek son zamanlarda rahim ağzı kısalmaları olabiliyor ama dediğim gibi 2’ye düşünce riskli oluyor
Arenbebek Deletedmom434 progestan fitil verdi insallh faydasi olur :(( bebek gayet saglikli 2100 kg 43 cm dedi iyimi sizce