Sultan67 Kızlar geceleri uykuya aşırı geç dalıyorum uyusam sürekli belimin ağrısına uyanıyorum bide bacaklarımda uyuşma gibi bişey oluyo sizinde oluyor mu şuan belim çok ağrıyo aglatıcak derecede napmam lazım
Serapp Sultan67 Sultan67 CNm sakın bunları yapma sıcak duş,havlu,küvet vs.gebelikte yasak bunlar doktoruna sorabilirsin Allah korusun erken Doğuma yol açar
NilayKorkmazIlhan Sultan67 bende 25+3üm bendede aynı sorunlar var belağrısı çok zorluyor bacaklarada vuruyor malesef 🙁 sanırım dinlenmemiz gerekiyormuş çalıştığım için boş zamanlarda dinlenmeye çalışıyorum özellikle ayakta çok kaldığım zamanlar daha çok ağrıyor
Aszlii Beline sıcak su torbası veya sicak havlu koy bel agrisina iyi geliyor veya küveti sicak su ile doldur icine yarim saat uzan , küvete atmak icin ilac oluyor bel agrisina karşı onlardan da alabilirsin gecmis olsun
Serapp Sultan67 hareketsizlikten de oluyor sürekli uzanma uyuma kesınlıkle yarım saat yürüyüş ve hafif egzersizler yapabılırsın
Gzmysf 35+2 den gidiyorum bende de oldu. Sıcak su sakın yapma. Yürüyüş yap mutlaka kasılmaların içinde doktora söyle mutlaka sana magnezyum verir ve düzenli kullan ki ilerleyen haftalarda bel ağrın ayağına vurmasın.