semirra sezeryan sonrası her gebelik doğum anne bebek açısından hayati riskler meydana getiriyor.doktorlar bahsetmiyor ama ikinci üçüncü gebelikler riskli oluyor.organ yapışıklıkları oluyor her seferinde.plasenta yerleşme anomalileri oluyor.ikinci gebelikte rahim alınması gibi riskleri var.bebeğin içinde büyüyeceği bir bütün olması gereken organınız rahim her seferinde bir kesik oluyor ve rüptür olma olasılığı var.tek sezeryan sıkıntı değil zaten.sonraki gebeliklerde sıkıntı oluyor.Doğum sonrası antibiyotik, ağrı kesici, kan sulandırıcı gibi ilaçlar içmek zorunda bu da süte geçiyor.bebeğe de zararı var. Doğum sonrası oluşan bir sürü de hasar kalıyor.örnek benim doğumdan sonra sol ayağım uyuşuk kaldı.bir doktor nöral terapi önerdi kesi yerinden dolayı olabilir dedi.bel ağrısı sezeryan yeri ağrısı vs söylemiyim bile. mecbur olanlara bir diyeceğim yok ama keyfi asla yapılacak bir ameliyat değil.ben tansiyonum yükseldiği için mecburi sezeryan oldum.şimdi 3 yıl sonra tekrar hamileyim ve daha başındayım sürecin.korkuyorum şimdi ameliyattan hamilelikten.