Melike_nur53 semirra normal ve sezeryan kelimelerinin arasındaki fark açık ve net biri normal biri anormal
mommytobe_ semirra onlar tercih meselesi degil ama sezaryen tercih meselesi genelde. Hem ayrica bu kiyas ne kadar da mantiksiz boyle. Her ameliyatin nedeni sonucu farkli. Suan normal dogumla sezaryen kiyaslaniyor ben de dusuncemi belirttim. Yarin da beyin ameliyatiyla baska bi ameliyat kiyaslanirsa ve bilgim de varsa o konu hakkinda dusuncemi belirtirim
Tugbakose-24 egemomss 30 sene önce estetik dikiş yoktu sımdı estetık dikiş var oda krem kullanırsan 4 seneye fln taamamen gudıyor
Tugbakose-24 Bnce sezeryan cok guzl bısey acı hıssetmıyorsun 😂 tabi bünyen acıya dayanıksızda normalde dogursan sezeryanda olsan bıraz uzun sürüyor iyileşmesi. Bn mesela ılk gun ayaklandm hemen. Bıde oramda iz kalması bnm için sorun degıl bebegımden bı hatıra. Mıllet hatıra kalsın dıye vucuduna dövme yaptırıyor😂
nilsmomy Anna-aslan sizde demişsiniz herkes bir değil diye ama üstteki yorumunuzda genelleme yaparak konuşmuşsunuz o yüzden bu kadar tepki topladınız
Anna-aslan Deletedmom_30 hanımefendi konuyu gördüğünüz üzere sezeryan neden kotuleniyor. Bu konunun altında sezeryanı kötü geçen bir olarak yorum yapmamda ne sorun var herkesin hamileliği bir mi doğumu bir olsun. Bu paylaşımın altına kötü tecrübemi yazacağım tabiki ki neden kotulendigini hanımefendi de anlasın ama yok biz polyannacilik oynayacağız yazmayın deyin o zaman paylasimlarimlarinizin altına. Benim hamileliğim ilki sorunlu ikinci iyi geçiyor şükür. Ama doğum tek yaptığım için yaşadığım şeye göre yazıyorum. İnsanlara biraz saygı duyun lütfen. Herkes iyi bir hamilelik doğum yaşamak ister yaşamadım diye bu benim suçum değil
Anna-aslan Merve201119 teşekkür ederim tabiki her hamilelik bir olmadığı gibi her doğumda bir olacak değil. Benim hamileliğim sorunlu geçti taş döktüm gebelik sebepli enfeksiyon ve kanamalarım oldu dokuz ay yattım sorunlu bir gebelik geçirdim belki ondan bu kadar ağır geçirdim şimdi bu hamileliğim daha iyi geçiyor. İnşallah doğum sonrası da geçiririm
nilsmomy Anna-aslan sanırım dediğiniz cümleyi eklemek istemiş ancak unutmuşsunuz çünkü tekrar okudum ama öyle bir şey yok
Kevserkalender92 Anna-aslan Valla canım benimde hamileliğimde enfeksiyon çıktı halada devam ediyor çok şükür bişeyini görmedim haftaya cuma alıcak öyle gözüküyor bir aksilik çıkmazsa tabi
Anna-aslan Kevserkalender92 kuzum benim artık enfeksiyon kanama bir olunca sorun çok yaşadım ilaçlarında ağır geldi. Şükür ki sorunsuz geçmiş inşallah sorunsuz devam eder sizinde 🙏 benimde bekleyebilirse 15 gün sonra inşallah suyumda azalma var hafta içi kontrolüm olacak eğer yetersiz gelirse bu hafta olacağım
Anna-aslan Alyaaras abartmak yada korkutmak demiyeyim de yazımda belirttim her anne bir olmuyor diye. Ben yaşadığım tecrübeleri yazdım. İlk hamileliğim sorunlu olduğu için hamilelik içinde yaşadığım şeyleri anlatıyordum. Benim ilk hamileliğim de taş enfeksiyon kanama gibi bir çok sorun yaşadım belki ondan bu kadar sorunlu geçirdim. Şuan hamileliğim daha iyi geçiyor inşallah doğum sonramda iyi geçer 🙏
Kevserkalender92 Anna-aslan Zamanında gelir inşallah benimde suyum fazla bazen biran önce doğsun istiyorum sonra beni korkutuyolar çıkınca daha zor olcak diye oyyy oyyy
Dark Leyla59 18 yıl önce ile nasıl bir tutuyorsunuz ya Yaparım herkese açık degil mi, niye zoruna gitti
Anna-aslan gizem3435 yazımda da belirttim her anne bir değil diye ayrıca her sezeryana nasıl yorum yapabilirim herkes kendi yaşadığını bilir.
gizem3435 Anna-aslan ilk yaptığınız yorumu tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Zira her anne bir değil diye belirtme göremedim ben. ‘Ben bunları yaşadım zor geçti, tabi herkes bir değil’ diyeceğinize tüm cümleleriniz genelleme şeklinde.
Anna-aslan gizem3435 ilk yaptığım yorumu biliyorum. Her anne bir olmuyor diye belirttim. Ayrıca dediğim gibi herkes kendi yaşadığını bilir yaşadıklarımdan bahsettim. Her anne bunu yaşıyor diye birşey yazmadım ki.
Dark Leyla59 benimde sana hesap verme zorunluluğum yok, yorum yapılmasını istemiyorsan sende yapmayacaksın bu kadar basit, kadını yalancılıkla suçlama, hadi git doğum yapıp madalya tak
Dark Leyla59 ben müdahale etmedim, yorumuna yorum yaptım, niye bu kadar büyüttün, iletişim kuramıyor musun sen haddini bil