semirra ilk hamileliğimdi ikizlere hamileydim. Aniden 29+4te geldi bebeklerim geceyle acile gitdik. Hiç yaşamadığım birşeydi ve çok zordu gerçekten. Çok korkmuştum, o an bebekleri kayb etmek korkusu, bıçak altına uzanıyosun o korku. Çok zordu. Zaten doğumdan sonra bebeklerimi kayb ettim. Oğlum 3 gün yaşadı, kızımsa 39 gün. Sezeryan oldum bende. Evet ameliyyat sırasında bişey hiss etmiyosun, ama ameliyyat sonrası o gece ilk gece karnını gelip aşağıya doğru sıvıyolar anlıyomusun orada yeni bi dikiş var ama onun üzerinden basıyolar ki karında kalan kan aksın çıksın. Çok zor dayanması o acıya. Sonrasında her yerinden kalktığında hiss etdiyin o acı var ya o acı hiç bi sözle anlatılamaz. Normal doğumda bi kaç saat sancı çekiyosun ama sonra bitiyor. Doktorun iyiyse iyi doğuruyosun dikiş falan gerekmiyo. Bebeklerimi kayb ettim ardından 1 yıl beklemem gerektiğini söylediler doktorlar yeniden hamile kala bilmem için. Şükürler olsun rabbime 9 ay sonra yeniden hamileyim. Sezeryan çok kütü. Bebeklerime bile normal çıkıb bakamıyordum arabalarda götürüyorlardı 😔 şimdide hamileyim ve yine dikişlerim nasıl olucak diye korkuyorum 🤕 eğer şans varsa yol varsa kendiniz doğurun derim sezeryan geçirmiş biri olarak söylüyorum. 10 gün acı çekmek yerine 1 gün acı çekin. Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin bebeğini kucağına sap salim alsın inşallah.