Gulsum3 1.60 boy 70 kiloyum 5+4 günlük gebeyım sağlık ocağındaki ebe ekmek karbonhidrat kesmemı söyledi sizce ne yapmalıyım canım börek çekiyor ama bilemedim yapmasam mi acil destek
cansualisa Gulsum3 hamur işi bol bol göbekten basenden başka bebeğe hiç faydası yok bacım kızımda 28 kilo almıştım hep hamur işi tatlı oğlum da 14 kilo aldım cnm çektiğinde kararında yiyorum
Aselhumaninannesi Gulsum3 azaltarak tuketebilirsiniz banada kesmemi söylediler oda birden aşırı kilo aldım diye ve daha dogumuma 4 ay var meyve filanda çok tuketiyordum mecbur azalttım özellikle gece bile çok arıyorum mecbur dayaniyorum
berceste5155 Gulsum3 canın çok istiyorsa ye tabi ki ben kilolu hamile kaldığım içşn hamur işinden uzak duruyordum en iyi çözümü eve un ve yufka almamak evde malzeme olmayınca yapamıyorsun
Yeniannis_ Arada yiyebilirsiniz bence ya cokta abartmamak şartıyla nefsinizi köreltmek için Soda vs için sonra da yürüyüş olmadı
Gulsum3 Yeniannis_ demi bencede yeyin ya ben bogazına çok düşkün bi insanım yeme dedı ya bılmıyorum üzüldüm 😂
Yeniannis_ Tiiffany valla öyle yapıyorum buraya cok yazıyorlar o yenir mi bu yenir mi 😂 bi defadan nolcak ya hu 😂 şey diyormuşum eskiden anaların uygulamaları mı vardı😂
Kubraa033 120 kilo ile hamile kaldım sen 70 kilosun ne yapayım ben öleyim mi nefes bile almayım mı üstine birde 17 kilo aldım 31 haftalıpm
Gulsum3 Kubraa033 çok haklısın sonuçta hamıleyız yerız de dogururuzda bizde doğumdan sonra verırırız kiloları canımsın ye boşver ☺️
Gulsum3 cansualisa çok haklısın hep kilo ama bo kadar güzel hamurla yemeklerımız var ki yemeden de olmuyor yanı ben duramıyorum Allah yardımcım olsun ama artık yemeklerde ekmek yemıyorum ☺️
Yeniannis_ Gulsum3 yeme dedi iyice yeme isteği arttı demi hdjfjcj ah ah her zor olan şeyin dibinde bitiyoruz ahahah
Gulsum3 Yeniannis_ vallahi öyle yapma etme denilen daha bi cazip geliyor daha çok yapasım artıyor 😂😂😂
Yeniannis_ Gulsum3 azcık ye ama 😂 1,2 tabak felan işte cjjdjfjc Bende geceleri yarım ekmek tost gömüyorum 😂 ama asla yarım değil çeyreğin çeyreği kdjfjcjcj
Tiiffany @Gulsum3 yenir yenir. 😃 kg alınırsa verilrde. Bende 3.dogumum olacak. Diger iki gebelikte her birinde 30 kg aldım. 1 sene dolmadan eski kiloma döndüm. Cocukla hareketten tığ gibi oluyorsunuz 😀 sımdı benım 3.olcak ya artık halim nice olur bilemiyorum 😂
Gulsum3 Yeniannis_ ya ya kesın oyledır kendımı gördüm suan yerim yerim ama sorarlarsa çok az ucundan aldım 😂😂😂😂