Zeynayzey Minigim38 ohaa yaa resmen sapık sağlık bakanlığına şikayet etmek için neyi bekliyorsun acaba elinde kanıtlarında var böylelerin cezasını bence devlet versin memeni görmek için bi kaç terim ezberlemiş gerizekalı yo siz neden muhatap oluyosunuz ki bu durum tuhafınıza gitmedi mi sağlık bakanlığından olan birirsi instagramdan yazmaz direk telefondan iletişime geçerler ki sağlık bakanlığının böyle bi çalışması olduğunu bilmiyorum bu sağlık ocaklarındaki ebelerin işi ebeler bile aç memenin ucuna bakayım demiyo nasıl şok oldum gece gece
Mervehuda Gebe izlem birimi ne zamandır instagramdn ulaşıyor 😂 sağlık ocağından aradı hemşire eğer hastaneniz emzirme eğitimi vermezse buraya gelin ben yardımcı olacam dedi. Bu kesinlikle sapık direkt belli etmiş göğüs ucunuzu görebilir miyim diye 🤦🏻♀️
Zeynayzey Mervehuda göğüs ucunu görünce ne olacak ki ıyy pis sapıkkk😏ne günlere kaldık allah sonumuzu hayır etsin inşallah bu kötü niyetli insanlardan bizleri korusun
Minigim38 Mervehuda aynen kız bide bebegim 7 8 aylikken kemik erimesi olacakmış sütümde bakterimi ne varmis halimden memnunum yazdım bana diyo ki 7 8 aylıkken bebeginizde kemik erimesi olsun bizde halimizden memnun olacağız yazmış
Minigim38 Zeynayzey Aminn aminn daha sütümün resmini istedi inek sütü attım bakteri çok sütünüzde bakteri var tedavi edilmesi gerektirmesi öyle yazmis
1Gozde1Yusuf- Pek de bilgili prolaktindir vs iyi ezberlemis sapik herif sag meme musait mi diyo utanmaz bide
Baharow Bu ne yaa yuh içim ürperdi ne pislik insanlar var yaa. Bence sen bunu kandırıp telefon numarasını al sonra emniyete şikayet et genelde instagramdan bulunmuyor. Whatsaptan atacam de foto düşer o zaman. Geri zekalı yaa inşallah yakalanır pislik
holly Minigim38 kızzzz sapık bu. Ben danışmanlık aldım kadını takibe aldım ücreti gönderdim. Yapacaklarımı anlattı sonra kliniğe gittik meme resmî falan istemedi Online görüştük orda da mememe bakmadı 😂 klinikte gerekli şeyleri anlatıp sağım yaptık eşimde yanımızdaydı. Kadın msjlara Bile doğru düzgün bakmazdı görüntülü konuşur yada yerine giderdim şoktayım
Minigim38 Ayezhanim kız bide sütumun resmini istedi çay tabağına koymamı bende inek sütünden 2 3 damla koydum gönderdim bakteri var sütünüzde ileride bebeğiniz de kemik erimesi olur bunun bide göğüs ucu resmini istiyor onada kahverengi kısmında bisey oluyormuş adını unuttum ona bakacakmis