minikmucizemmmmmm YaseminBatrk maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin bizde bugün öğrendik, erkek😊 konfeti patlattık evde eşimle ikimiz🥰
Aspenya44 YaseminBatrk Allah seni 😂😂 bizde patlattık ama doktor tereddüt TE bıraktı beni. Yanılma olur mu dedim . Olursa bidahaki ay bidaha patlatirsiniz dedi🤔 alışveriş yapiyimmi dedim yapma dedi . Ne anladım ogrendimmiii öğrenmdimmi şimdi
YaseminBatrk Atmacabebek tam 16+2 olduk şuan. Kendi doktoruma ancak gidebildim.12 ve 14 de devlet Hastanesi’ne gitmiştim söylemediler 🤢 bugün kendi doktoruma baslaidm geri söyledi
Atmacabebek YaseminBatrk ben de devlere gidiyorum 15.haftada yüzde 70 80 erkek dedi kemik yapısına göre dedi dün tekrar gittim 17 haftadayiz kıza benziyo evet evet yüzde 90 kız dedi ama 15 gün sonra detayli ultrasyonda kesin belli olur dedi
Asiyek 17 haftalık bende Medipol hastanesine gittim devlette gittiğimde kordon gelmiş önüne net değil diyince özel erkek dedi 🥰
YaseminBatrk Aspenya44 aaaa sizinki de kapı Aralık bırakmış 🤭😅 ben doktoruma net gördünüz mü dedim başta göremedim sonra gördüm dedi.
YaseminBatrk beyzacmvrc yok canım Bahat Aysen hanıma. Ona gidiyorum. İki bebeğimi de onda doğurmuştum. Bu üçüncü yine basladik❤️
beyzacmvrc YaseminBatrk anladım canım karışıklık olmuş 😂🥰 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşaallah 💓