dnzsrky 22 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum normal mi bu durum sizce??
Kitapkurduuu dnzsrky aynı haftadayız canım 2 gündür bende çok nadir hissediyorum. Bende burada bekleyeyim
ElifKus dnzsrky ilk gebeliğinde hissetmemden normal canım tam anlamıyla tekmesini hareketini 24. Haftada hissettim ben öncesinde de doktorum çok mümkün değil hissetmen ayırt edemezsin demişti. Şimdiyse vurduğu yeri acıtıp derimde yırtıklar oluşturuyor 🥰
dnzsrky Kitapkurduuu benim hiç çok iyi hissettiğim bi dönem olmadı ama hep az hissettim günden güne artar belki diye kendimi yokluyorum ama yok yani hissetmiyorum acaba bende mi sıkıntı var anlamış değilim 🙄
Elfavc O videolar da bilmem nerde ki olmadı 29 dan sonra içerde delirdi resmen çocuk 😂😂 kıymetini bil bırak uslu uslu duruyor
dnzsrky Elfavc yaa öyle mi diyorsun 😄 insan merak ediyor hemencecik yaşamayı istiyor o hissi işte sabırsızım ben biraz 😄
Ellia Çok normal canım telaş etme 30 haftada çok net ve aralıksız her gün hareketlerini ve bazen karnının bir ucundan diğer ucuna gitmesini yakalayacaksın ama 37 haftaya geldiğin de o hareketler sana ağrı sızı hissettirecek özellikle vajinaya 🫠