Alya1361 Haftamdayım artık ayaga kalktıgım anda kasıkta çatı kemiklerimde ağrı oluyo ilk kalktıgımda topallıyorum resmen canım ağzıma geliyo yürümek okadar zorki biranda ağırlaştım ben böyle doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi fitil ve antibiyotik kullandım ama bi değişim olmadı sizlerde böylemisiniz bide sürekli adet olcak gibi kasıkta batma bel ağrısı var karnımda çok kasılıyo semsert . Herkes böyle mi yoksa benim enfeksiyondan kaynaklı mı ? Artık iyice psikolojim bozul ilişki artık imkansız hale geldi çünkü bebek çok alşşağıda direk baskı hissediyorum
beyzzsenturkk Alya1361 36+4 olucaz gece az önce 1 saatlik bi yürüyüş yaptım ve kasıklarım deli gibi ağrıyor bacak arama bıcak saplanıyor cocuk toplanıyor maalesef bu haftalarda artık daha da agırlasıyorlar doktor normal diyor bu bebişinizin kilo aldıgını büyüdüğünü gösterir 🎀
2022bebeki Alya1361 yürüyüş,bol.su hareket ve magnezyum desteği iyi gelir.36 ya girdik ben de de birkac gundur var ağrılı kasik agrisi enfeksiyon varmış umarm ilac fayda eder