Hgemr Merhaba arkadaşlar,şeker yüklemesi yaptırdım sonucum normal çıktı ama doktorum her kontrol öncesi açlık - tokluk şekerime de baktırmamı istedi. Açlık şekerim 85. Kahvaltı yapıp 1 saat sonra tekrar kan verdim tokluk şekerim 95. Kadın doğum doktoruma cuma gideceğim. Değerim nasıl? ilk defa baktırıyorum tokluk şekerime,referans değeri de belirtilmemiş.
Esomami Hgemr aclik iyi toklukta çikik çikmamis 140 sınır tokluk sekerinde fakat normal alt sinir kac bilemicem benim hep 126 130 ciktigi icin
eCeCik Hgemr canım benimde 85/95 çıktı aynı senin gibi doktor çok güzel dedi bormalde açlık şekerini 95 bile kabul edebiliriz şekerin yok çok iyi dedi
Hgemr Esomami referans aralığı olmayınca ben de merak ettim düşük mü acaba,düşük olması da sıkıntı teşkil eder mi diye🤔
Miss Valla bende yeni yaptırdım bugün sonuçlarım perşembe çıkarmış anca onun yaninda tiroid falan da da baktılar kanima falan inşllah iyidir canım 🙏
Miss Hgemr amin canimmm🙏seninde inşallah düşük olması daha iyidir ama yuksek olmasindan iyi çıkıcak seninki bence
Kagan_pasa2 Hgemr tokluk sekerine 1. Saat degil 2. Saatte baktirman gerek. Bence degerleriniz yine de guzel
Hgemr Kagan_pasa2 dahiliye doktoru normalde 2 saat sonra bakıyoruz ama sen 1 saat sonra kan ver dedi 🤷🏼♀️
Nrcn61 Bende dün yaptırdım doktor ebe hanım şaştı kaldı sonuçlarıma açlık tokluk şekerim ikiside 81 çıkmış açlık 81 tokluk 81 ☺️