Gozdeparlar Hanımlar yeni dogan bebek yatağı neden olur? Bu arada benim evim cok sıcak bi ev bunu düşünerek yazarsanız sevinirim. Kışın bile sıcak mı demeyin. Kışın bile camı açık uyuyoruz.
1Gunes Gozdeparlar yeni doğan bebeğin omurga gelişimi için sert sünger yatak ideal olan. Doktorunuza da sorabilirsiniz.
berceste5155 Gozdeparlar elyaf çok terletiyor diğerlerine bir şey diyemem ama omurga sağlığı için sert biz yatak olması lazım yeni doğan bebeklerin dğz zeminde yatması gerekiyor o yüzden yastık bile kullanılmıyor
2022bebeki Gozdeparlar D) sert sünger yatak. Bu seçeneklerin hiçbiri omurga gelişimi için saglikli seçenekler değil
Gozdeparlar 1Gunes doktorlar bu tür şeyleri biliyordur dimi. Hic aklıma gelmedi desem. Yarin kontrol var sorayim barim
1Gunes Gozdeparlar evet evet sorabilirsiniz bilir tabi ki bebeğin omurga gelişimi çok önemli çünkü öyle elyaf pamuk bambu vs önerilmiyor. Sizde araştırabilirsiniz bebeğin omurga gelişim sürecini.
Gozdeparlar 1Gunes tesekkur ederim bilgi için yarın bu durumu düzelteyim bari. Kayinvalidem yaptiricak sanirim
2022bebeki Gozdeparlar Olsun böyle böyle tecrübelenecegiz ne güzel sordunuz en azından 🤗 Kayinvalidem.de annem de illa yün dedi kendi bildigimden sasmadim🤣🙈 onlara yünden yerde oyalanmasi için minik döşek minder tarzı bir sey yapmasini rica ettim gönüllerini aldım insallah
1Gunes Gozdeparlar rica ederim ❣yani benimde çeyizimde var bebek minderi olarak kullanmayı düşünüyorum otururken emeklemeye yakın üzerine koyarım diye kabul etmistim