Sinemliiii Kizlar merhaba bebeğime oda kurmayacam anne yani park yatak alacam deneyimi bilgisi vs olan hem yatak hemde araba olarak önerilerinizi alabilir miyim ?
aogoya Sinemliiii ben pregonun park yatağını aldım çok sağlam çok beğendim Benek arabası olarak cybex balios aldım oda çok sağlam
Arsev123 Sinemliiii elele madre anne yanı park yatak öneririm çok güzel. Bebek arabası da kraft a9 plus kabin boy. Çok hafif ve katlayınca yer katlamıyor. Sadece tek yönlü. Ama çift yönlüler de daha ağır ve kabaydı
pinarsabrii Sinemliiii park beşik olarak yoyko aldım, araba olarak gene yoyko tercih ettim ultimate serisini. Henüz bebeğim doğmadı kullanmadık fakat yorumları çok iyi, çok kullanışlı gözüküyorlar. Ama şuan her yerde karaborsa olmuşlar 🥺
saitkereminannesi02 Sinemliiii Kraft safari park yatak almıştık oğluma anne yani olarak kullandım fakat ön tarafı inmiyor bebek arabası ince sunny baby Tesla model almıştık travel sistem olduğu için tek yapamıyordum ağır iki parçaydi Kraft A9 kabin boy aldık çok memnunum oğlum 35 aylık daha kullanıyorum bebeğe de onu kullanacam inşallah
Smysmysmy1 Sinemliiii Prego Panama park yatak aldım. Baby plus Canyon travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum ama kararsızım biraz