Hilalgokky Kizlar merhaba Haftaya girdik doktor bebeğimin gelişiminin 10 gün geride olduğunu söyledi Su an 884 gr moralim çok bozuldu. Haftada bebeğinizin kilosu neydi ?
olmezbusra11 Hilalgokky 27+3de gittik geçen haftaydi 1540 Gr dedi ama ben hep 2 hafta önde gidyordum ben hep canım
Hacerhrmnkya42_ olmezbusra11 gebelik şekerinize baktirdiniz mi benim de sürekli iki hafta önde gidiyor 25 haftalık olduk şeker yuklemesi yaptırmayı düşünüyorum doktorum kesinlikle yaptirmami istiyor ve bide ne zamandan beri gelişimi önde gidiyor
olmezbusra11 Hacerhrmnkya42_ evet canım bakıldı şekere fln sorun yok dedi doktorum, 18.haftadan beri önde gidiyor, eşimin de boyu uzun benimde uzun öyle olunca doktor büyük bir bebek olacak dedi hani sağlık açısından bir sorun değil bu dedi
Hacerhrmnkya42_ olmezbusra11 benimde 18 haftadan beri önde gidiyor ben biraz minyon olsam da benim eşim de 1.93 boya sahip 😂 ilk gebeligim de böyleydi zaten onda şeker çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz sağlıklı olsunda evlatlarımız inşallah 🥰 bizim de doktorumuz iri bebek olcagini soyledi sadece normal doğum olamayabilir dendi bakalım hayırlısı
olmezbusra11 Hacerhrmnkya42_ bana henüz bsey demedi ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ya nasıl bir doğum olduğu önemli değil tüm güzel annelerimiz sağlıkla kucağına alsın bebişin 🥰