cansualisa 2_evlatyolda kuzum bunlara yüklendim ama nesquıkkk hariç bende almadım bu hafta kilo gerçekten ıspanakta çok güzel aldırıyor bence 350 gramm aldı şok olduk yani
2_evlatyolda cansualisa yaa masallah temel reis gibi kaslı Bi bebiş geliyo 🤭 🤣 denemedim hiç bende denerim tesekkürler bu post için 😍🙏🏻
2_evlatyolda cansualisa bide sade maden suyu cok iyi geliyo dogruluk payı varmı bilmem ama bebegin dogunca sarılık olmasını engelliyor dpgum sonrasıda öncesinde tüketmiştim arkadaslarım da uyguladı onlarında bebekleri sarılık olmamıstı
Selinoloji cansualisa hemşireyim ben ne pardon neyse aşağılamak istemiyorum siz daha iyi bilirsiniz yiyin yiyin devam 😂👍
cansualisa Selinoloji sen kimsin nesin de neyi aşalıcaksınnnn az öte de oyna sana mesleğini soran mı oldu hahaha hadi hadi açıklama yapmaya bile gerek yok cahil kim belli 🤣🤣🤣
cansualisa sinoli kuzum 2960 olmuş şükür 350 gram almış doktorum da şaşırdı hocam dedim 2 kere ıspanak yedim muz fındık yumurta süt kefir süper devam et dedi
sinoli cansualisa Benimki de 2.200’dü 3’e yakın olmuş bir tık geçebilir bile dedi 🙈 Ama kendim de o sıra da 6 kilo almışım 🤣 Cuma günü sezaryen ile kucağımıza alacağız inşallah 🤲🏼 Senin çok kaldı mı?
Morning-star cansualisa oh masallah canim ne güzel kilo almış 🧿 yarın ilk işim ispanak alip yapmak olacak 🤩
sinoli cansualisa Ben kendim hamur işi falan tükettim ondan ötürü almışımdır, sağlıkla gelsinler inşallah 🤗
cansualisa sinoli ben tüketmiyorum kuzum doktorum bol bol basen yağ yapar dedi bebeğe faydası yok dedi yemeyince insanın canı da çekmiyor 🤣🌺
Seydanures cansualisa benim de ebem hurma ve süt demişti 500 gram aldı bir haftada hurma dediğim şu iftarlarda yediğimiz hurmadan ama günde 3 taneyi geçme dedi açılma olmasın diye
Annecim58 Aaaysee aynen her bebeğin gelişimi farklı kilo olarak yorumlamamak lazım kimi yediği yarıyor kimi de kendine kilo yapıyor. Benimki de 16.haftada 165 Gr.di
11115 Hilal3425 inşallah yarar, ben her sabah 1 muz, tüm günde tatlı yiyordum, bebeyimin kilosu gelişimi haftasın aşmış🥺 doktor her şeyi yasakladı