cansualisa beyzzsenturkk kuzum elma muz yiyorum kestane geçende yemiştim bakalım bunları da deniyimmm çok sğaol kuzucum
byzahtb cansualisa yemeklerdem sonra1 saat veya 1.5saat mutlaka meyve ozaman faydaliymis siroz olubilirmis hemen ustu olunca
FatmaAselinAnnesi_60 cansualisa benim tanıdığım yeni doğum yaptı 3 kilo 800 gram doğmuş hergün 2 tane kaşarlı sade tost yemiş
Kzytoo cansualisa 35 ve 36. Haftada 2600 dü. günde 2 yumurta süt kaşar her gün muz yiyorum diğer meyvelerden de yiyorum ama değişmedi. Bakalım bende yarın ıspanak yaparım salı günü 37. Haftamda kontrolüm var eğer artarsa yazarım bende 😁
Gulsum3 Hilal3425 hergun gece uyumadan süt iç bana doktor ve ebe öyle dedi gelişimi için iyi oluyormuş ve hergun 1 tam cevız
Hilal3425 Gulsum3 süt çok içiyorum bazılarıda yediğin faydası yok genetik diyor bakalım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Kzytoo cansualisa bizde 250 gram almışız 2 kere ıspanak yemiştim ,portakal muz kaşarlı tost süt tükenmiştir bu hafta. 2850 kg olduk 37. Haftaya başladık bu haftada aynı şekilde devam edicem bakalım 🤗
kahvekokusu_ Ahuum 28+4 1.238 gramdı şu an 33+5 çarşamba randevum var . Her gün kaşar muz süt tüketiyorum kaç olmuştur acaba . Seninki 29 dan sonra çok almış maşaAllah inşaAllah benimki de almıştır .
Ahuum kahvekokusu_ inşlh hayatım. Ya bide ben okadar kafama taktım kı anlatamam. İnsulin kullanıyorum iştahım çok açık değil benım. Yemıyodum. Çok üzüldüm zayıf olmasına. Her gün 1 meyve mutlaka yiyin en cok meyve kilo aldırıyor. Ben ya elma ya portakal yada muz yiyorum.
girl_boy_annesi cansualisa evet ıspanak aşırı kilo aldırıyor ben kıymasız yedim haftada 1 kere yaptım 2. Haftada gittiğim de güzel kilo almıştı
Symaaas cansualisa nohut ve yeşil mercimekte aldırıyor 😉Mus ceviz ve kaşar bu 3lü zaten olmazsa olmaz ama ilk aylardan başlanmalı düzenli bir şekilde
kahvekokusu_ cansualisa gebelikte kavrulmuş kuruyemişin zararı saatli bombadan farksızdır dedi doktor .