Sevin21 Kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bugünde test yaptım beta hcg 75,1 adetime 2 gün var doktor yine riskli baktı sizce yine mi kimyasal adet olacakmısım gibi sancımda var 😔
aaayLn Sevin21 ins gebeligin devam eder canım benim Rabbim nasip etsin düzenli artışın olsun bol bol dua et ☺️ hiç belli olmaz zaman gostericek 🙏🙏
Tubaa41 Sevin21 canım benım adetime beş gün vardı betam 17 çıkmıştı adetten sonra bidaha test yap dediler ben dayanamadım iki günde bi kan verdim iki katı düzenli arttı. Önemli olan artışı değerin kaç olduğu değil
Damla Sevin21 benim adetim 3 gün gecikmişti ve sonuç 42 çıkmıştı sonuca bakarak kimyasal denemez ki düzenli artışa bakılmalı 2 günde bir kan verin en az %66 artış oluyorsa Allahin izniyle sağlıklı gebeliktir 🙏🏻🌸
Sevin21 Tubaa41 umarım benimde öyle olur. Peki sende de o zaman adet olacakmıssın gbi belirtilerde var mıydı bnde kramp seklinde sancı girip çıkıyor
Tubaa41 2405 Sevin21 çok hafif ara ara oluyordu ama adet olacakmışım gibi hiç bi zaman olmadı. Ama herkes çok farklı belirtiler yaşıyor. Adetine şuanda kaç gün var tam
Damla Sevin21 kasık ağrısı da inan çok normal şuan 13+6 yız hala kasık ağrım var bebek yerleşiyor kendine yer açıyor hep iyi düşün iyi olsun 🌸
Tubaa41 Sevin21 yerleşme olabilir canım inşallah adet günün geçer bidaha test verirsin haber ver bize de
Sevin21 Tubaa41 bugun yeniden test yaptım 181 olmuş doktor iyi gidiyor 2 günde bir kan vermeye devam dedi ama korkyrm yinede düsük degil mi
Tubaa41 Sevin21 48 saate iki katını az geçmiş bile canım 48 saat sonra aynı saatlere yakın bidaha verirsin