Damla Anneperi bence sizde geç kalmayın imkanınız varsa yarın alın doğru mudur bilmem ama bugün satış müdürü tanıdık var arada diye bize yeni fiyat listesini gösterdi 3.500 koyuyor üzerine net şekilde. Zaten yakın zamanda hiç bişey alamaz olacağız 😒🥲
Petito35 Bu marka yı kullanmıyorum ama hayatta en güzel icatlardan birisi kurutma makinası gerçekten Güle güle kullanın
Damla Petito35 gerçekten çok yorucuydu hele birde kedili evse baya rahatlayacağımı düşünüyorum. Zaten üst komşum sıkıntılı hergün çamaşırlardan kül, saç ,pislik topluyordum laftan sözden anlamaz insanlar onların pisliğinden de kurtulmuş oluyorum🤲🏻
Damla Melekg öyle bir durumda mı varmış ben banyoya da koymayacağım öyle Bi durum olursa boyaya duvara zarar vermez umarım bizim evimiz kira çünkü bize sıkıntı olur yine
CaglaArtul Damla al valla niyetlendiysen yazın neyse de kışın en en büyük kurtarıcı inanki çok rahatlayacaksın 🥰
Damla CaglaArtul valla aldım gitti o zaman😂 yarın eşimi göndereyim hemen sipariş versinler yorumlar çok rahatlattı beni💕
Sunney Bende de bundan var annem başka marka almıştı benden önce hem fazla para ödedi hemde memnun değil 😅 ben aldıktan sonra görümcem, eltim, arkadaşım aynısından aldılar herkes memnun 😊
Gulay92 Damla bende yeni aldım sizin ki 9 kilo sanırım ben 8 kilo olan modelinden aldım henüz bir defa kullanma şansım oldu ama çok memnun kaldım. Siz de iyi günlerde kullanın
Damla Gulay92 çok teşekkür ederim eşim gitti aldı bugün pazartesi gelecek inşallah şükür memnuniyet çokmuş tabi biraz da şans işi ama bende memnun kalacağıma eminim çamaşır makinem 9kg olduğu için 9 tercih ettim 😊