Harunnazli Annebebek_33 kız geç gösteriyor ben kızımı 6 aya yaklaşınca anca öğrendim oğlumu 15 haftada öğrendim
Ozlemiskndr Annebebek_33 erkek daha erken Kızlarımı 16 haftadan önce öğrenmemiştim ama şimdi oğlumu 12 haftalıkken öğrendim
Papatyaa_01 Annebebek_33 aslında 12.haftada öğrendik kızçemi, doktor küçük bi ihtimalle kız dedi ama net değil dedi, 16.haftamda bacakları kapalıydı ve ultrason cihazı kötüydü %90 kız dedi, 21.hafta detaylıda netleşti kız olduğu :)
Summerwine Annebebek_33 kızımı 12+2 de öğrendim.Her bebeğin poziyonu,doktorun tecrübesi ve makinesine göre değişir
gunessada-123 Summerwine bencede kesinlikle size katılıyorum muayene olduğunuz cihaz ve doktor çok önemli cinsiyet konusunda
duyguogretmen61 Doktorun mesleki yetkinliğine göre değişir. Ama genel olarak erkek daha erken kesinleşir. Oğlumu 12. haftada kızımı 18. haftada öğrendim.
poyrazin_annesi28 Annebebek_33 Geç göstermekle cinsiyetin alakası yok. 16+3 de oğlumu öğrendim. Hiç açmadı bacaklarını. Ablam da 12 haftada kızını öğrenmişti
Annebebek_33 Bana da 11 de erkekten supheniyorum 12. Haftada da yüzde 99erkek desi pipisini de gördük herhalde değişmez bu saatten sonra 😅
Mustafayigitvebeytugannesi Annebebek_33 ilk oğlumu 7 haftalıkken ikinci oğlumu 12 haftalıkken üçüncü oğlumu da 19 haftalıkken öğrendim. Hatta üçüncü çok sakladı kız diye umitlendim sonradan pipisiyle el salladı bize 😂😂