Arsev123 Suyun normale dönmesi için beslenmede nelere dikkat etmemiz gerekiyor başına gelen var mı ? Neler yaptınız nasıl normale döndü ?
2022bebeki Arsev123 Başıma gelmedi ama şeker, karbonhidrati kesmelisiniz. Hamurisi, patates, pirinç, havuç beyaz ekmek başında geliyor. Sebze protein ağırlıklı beslenin normale döner inşallah
Melek_Erten Arsev123 bana da su fazla denildi. Makarnadir pilavdir tatli seyler yeme dedi doktorm ama hala su sınırda. Erken dogum riski oluşturyomus ilerde bakalm sali kontrlm var ne dicek
Fundaaaaa Arsev123 24. Haftamda suyumun olması gerekenden çok fazla olduğunu söylemişti doktorum şuan 34. Hafta bitmek üzere normal gözüküyor şeker testi yapmıştı doktorum direk şeker çıkmadı şükür ondan birşey demedi ama günde 1 meyve ile sınırladı 1 muz yada 1 elma gibi hepsini bir günde yeme dedi
Arsev123 Melek_Erten 2022bebeki Erken doğum riski olduğunu bana da söyledi doktorum ve ister istemez çok stres yaptım. Dikkat etmeye başladım bir dahaki kontrolüm dört hafta sonra ama daha erken gitmem gerekir mi sizce normale dönmüş mü görmek için
Elizzzs Melek_Erten bende de su fazlalığı var ve doktorum korkulacak bişey yok dedi bi benim doktorum mu çok sakın acaba hiç bir şey için yemene felan dikkat et demedi şeker yüklemesi yapacağını söyledi 😔
Melek_Erten Arsev123 kac haftaliksn canım ? 4 hafta sonraya verdiyse çok korkma bi durum olsa hemen goreyim falan derdi.
2022bebeki Arsev123 Bence çok endişelenecek bir durum olsa 4 değil 2 hafta sonra gel derdi o yüzden strese sokmayin kendinizi derim. Beslenmenizi kontrollü yapin inşallah düzelir 🥰
Arsev123 Melek_Erten 28 haftalık. Daha önceki kontrollerde hep normaldi suyu kilosu ilk defa fazla çıktı biraz da kilosu fazla çıktı
Melek_Erten Arsev123 yemene dikkat et. Agri sanci olmakdikca sorun olmuyo. Bnde 4 hafta arayla gidiyordm sin kontrlde 2 ye dusucez kotnrllu gidelim su fazla biliyosn dedi. Simdi 33 oldum. Sali gunu 34 donuyor. Ozaman bakalm ne dicek. Bni de arada korku aliyo ama ilk gebeligmde 41. Hafta dogurdm aman bunda erken gelirse diye ama kendime vesvese vermemeye çalışıyorum.
Arsev123 Melek_Erten teşekkürler yorumlarınız için inşallah hepimiz hayırlısıyla zamanında kucağımıza alırız.
Melek_Erten Elizzzs 20 li haftalarda benimki de bisi demedi. Sonra seker yuklemesi falan yapıldı edildi. Onda da sorun yok bi şüphelendi ama test temiz dedi. Sonra biraz yemege dikkat et dedi hafta ilerledikce oldu. Ben kendi doktorm haric devlete gorundm bi kez. Basima 5 doktor geldi yok erken dogum bilmemne beni telasa soktular. Yok seker yükleme oldumu insilin aliyomsn falan sonra ben kendi doktorma gidince nrmal normal anltti adam. Korkma ama erken olma ihtimali fazla falan diye konustu
Aysenurozs Fundaaaaa benimde suyum fazlaymış bel ve sırt ağrısı başladı sizde de var mı ya bunla mı alakalı acaba uzanınca da ağrıyor artık sürekli sola yatmaktan mı oluyor anlamadım
Arsev123 Fundaaaaa son günlerde meyveyi fazla yemiştim belki de ondan oldu artık daha çok dikkat edeyim o zaman teşekkürler
Elizzzs Melek_Erten bazı doktorlar gerçekten korkutuyor bu şekilde , en iyisi yine kendi doktorun canım Bende duydum erken doğumu tetikliyor diye korkmaya başladımm heran böyle bir düşüncedeyim ya başıma gelirse gününü tamamlamadan gelirse diye Allah korusun ya inşallah düzelir 🤲🏻
Elizzzs Arsev123 bende aynı şekilde muz vs kilo yapıyor diye meyveye okadar aşırı sardım ki haddinden fazla yiyordum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende , Doktor şeker yüklemesi yapacağını söyledi ama bişi çıkacağını sanmıyorum
Melek_Erten Elizzzs bende öyleydim de esim is arkdasn esityle tanistm. 32 de dogurdm 3.500 kg dedi ne kuvez ne bisi girmedik korkma dedi. Bi sasirdim cocuk gelisimi tamamlaynca hic sorun olmuyo dedi briaz kendimi teselli ettim valla. Saglkkla gelsin de biraz erken mis kilo boy sorun etmiyorum. Ben ilk kizimda 41 hafta dogrdm. 2850 anca dogdu cocuk 😂😂 ama bu ablasndan iri bakalm rabbim ne gosterecek
Elizzzs Melek_Erten heyy maşallah ☺️🤲🏻 Her bebeğin gelişimi gerçekten de aynı değil ,kilosu gayet iyi tüm organları tamamlandıktan sonra sorun olmuyor sanırımm Kızlar nazlı oluyor sanırım 😬 maşallah 41 bulmuş darısı başıma inşallah 🤲🏻Siz kaç haftalıksınız acaba