Çok şükür Allah’ıma ne kadar mutluyum beni anca bulantı yaşayıp geçmesini dört gözle bekleyen arkadaşlar anlar. 6. Haftada bir başladı bulantılarım 3 gün oldu tam 16. Haftaya girdiğim gün bitti. Bıçak gibi kesildi resmen. Birkac kere yazmıştım hatta bulantılar, gaz sorunu vs vs. Aradan geçen 10 haftada resmen ölmedim ama süründüm. İlk hamileliğimde bu kadar olmamıştı ilaç filan kullanmadan geçmişti ama bu fenaydı. Prilam etki etmedi serumlar yedim zofere geçtim o da bir süre etki etmedi sonra sadece akşama kadar idare etti gecem sabaha kadar zor geçti. Çalıştığım için günü kurtardığıma şükrediyordum. Akşamları midemde gaz sorunu bitmeyen geğirmeler. Allah’ım, yaşayan bilir. 4.5 yaşındaki oğlumla ilgilenemedim. Ama şükür geçti. 3 gündür zofer de içmiyorum ve sıfır bulantı kusma. Bulantısı olan arkadaşlarım geçecek, sabredin. Eninde sonunda geçecek Allah’ın izniyle. Ağladığımi biliyorum ne zaman geçecek çok yoruldum diye. Ümit olsun size. Ben o kadar muhtaçtım ki geçecek, ben de yaşadım geçiyor, diyecek birine. 16 veya 20 haftaya kadar sürüyormuş doktorum demişti. Az kaldı öyle düşünün. ❤️