Momsy410 birannebirbebis canim surekli cig kofte istiyor ama yurtdisindayim yiyemiyorum 🥲 benim icin de ye alirsan
Ayayka Ftss578 etli olmadığı sürece sıkıntı yok birde yeşilliklerin temiz yıkanmış olmasına dikkat ederseniz sorun olmaz inşallah
Momsy410 Nuray1ilayda ah ne sanslisin. Evde yapilan cigkoftenin tadi bambaska olur. Benim esimde yabanci anlamaz, ben de hic anlamam
AycanFb Momsy410 Canım internette 10 dakikada basit kendin yapabileceğin tarifler var blenderla ben bazen yaprım canım istediğinde.
Momsy410 AycanFb o tariflere bakiyordum ben de ama emin olamiyordum ise yarar mi diye. Guzel oluyorsa deneyebilirim
DeniKami Bende etsiz olarak güvendiğim komageneden yiyorum, hiç birşeyden ozellikle yasak olmadık a kaçınmiyorum sakınan göze çöp batarmis hasta değiliz hamileyiz kızlar azıcık sakin olalım rutin yaşama.dsvam 🙏🥰
Ozge_Atmaca Benim ilk aşerdiğim şey çiğköfte olmuştu. O zaman hamile olduğumu bilmiyordum bir hafta boyunca resmen kokusu burnuma tadı ağzıma geldi ilk firsatta yemiştim sonradan öğrendim hamile olduğumu:) bu anımı hiç unutmayacağım. Hâlâ ara ara canım tek çiğköfte çekiyor ve yiyorum