199319 Açlıktan ağlıycam şimdi. Yiyorum doymuyorum. Normalde kiloma sağlığıma dikkat ederim ama yemek yedikten hemen sonra acıkıyorum tabi psikolojik mi diyorum ama karnımın gurultusundan duramıyorum bu ne ya
nbhnp 199319 aynı durumdayım. Acıktıkça sinirleniyorum 😂 Ağzım hiç boş kalamıyor. Yemek yiyorum gayet güzel protein ağırlıklı yarım saat sonra acıkıyorum. Kalori hesabı yaparak besleniyprdum uzun zamandır, hala yapıyorum ama kontrol edemiyorum kendimi aslaa.Sağlıklı atıştırmalık yiyeyim diyorum ne yesem diye diye delirdim artık 😂 patlamış mısır yiyorum bugün hem gözüm doyuyor hem kalorisi düşük alternatif olsun size de 🙈 nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum valla daha 11+3te böyle bu karnımdaki ayıcık 🐻 annesine 20 kilo aldırmaya yemin etmiş resmen 😂
199319 2022bebeki 2022bebeki akşam yemeğinde salata yanına da fırında brokoli karnabahar havuç yedim 15 dk sonra acıktım
nefesyy ne eksik ne fazla ben, bi an ben mi yazdım diye düşündüm. benim gebeliğim çok yeni 10 haftalık ama dediğiniz durumdayım çerez kraker bir şeylerle geçiştiriyorum mide bulantım da yok 2 haftadır o yüzden iştah da açık 🥹🥹
Asli1923 İlk üç ay ben de öyleydim. Sürekli yememe rağmen 3 ayda 2 kilo aldım , süt, yoğurt, yumurta, ev yemekleri yeyin acıktıkça, abur cubur yemeyin . Gece 4.00te uyanıp yemek yediğimi bilirim 😂
2022bebeki 199319 Burda bir protein eksikliği var yanina bir de yoğurt,ayran ya da salataya tavuk gibi esas protein eklerseniz daha doyurucu bir öğün olur🐣
Hilalkmn11 199319 ben de 8 haftalığım uykumdan uyanıyorum yemek yemek için. Net 3 öğün yiyorum ve eğer sağlam yemezsem 1 saatte açlıktan ölüyorum. Ara öğün yapmıyorum 3 öğün olduğu için. Geve yatarken de yoğurt muz yiyorum karnım doysun diye