Pinarbeki Kızlar 38+4 günlük hamisim. Dün nst sonucunda düzenli sancı çıktı haftam doğuma müsait olduğu için doktor git 3 gün sonra tekrar kontrole gel dedi . Ama bu 3 gün içinde kasılmaların ve ağrıların düzenlenirse gel dedi. Sorum şu bu ağrılar veya kasılmalar nasıl düzene sokabilirim. İlk gebeliğin çok anlamıyorum bazen 5 dk da bı kasilio sonra 10 sonra 15 oluo .tecrübeli hamisler fikirlerinize ihtiyacım var . Uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏
Sbl25 Pinarbeki canım kasılmaların nezaman başladı ? Bendede oluyor ama düzenli değil sancım cıkmadı nst de.
Pinarbeki Sbl25 20. Haftalarda beri var canm. Ama günde 10 u gecmicek şekildeydi dün doktor acılı veya acısız kasilmalarini takip et dedi dun ettm duzensizdi bugün düzenleniyor gbi ama emin de deglm çok anlamiorum 🙄
Sbl25 Pinarbeki bende 35. Haftadayım bazen 10 u geçiyor ama dün doltor herşey normaş sancında yok hareketlerde azalma olursa dikkat et dedi. Strese giriyor insan ister istemez 🙁
Pinarbeki Sbl25 korkma cnm bnm 33 haftadan beri iç sancm var erken doğum dediler ama çok şükür olmadı bişi sen yine temkinli davran ama stres yapma
Pinarbeki Mutlukalp bnm hep belime ağrı yaptı yani hep deniyim de çok nadir ağrısız kasilmam olduğu . Ama doktorum hep tembihledi hala bile acılı veya acısız kasilman duzenliyse bekleme gel die . 🙄
Pinarbeki Mutlukalp ozaman şöyle dikkat et bebiş kendini bı tarafa toplandığında mutlaka göbeğinde bı tarafa doğru yönelme olur yani gobusun şekli değişir az da olsa.
Busra1234 Pinarbeki benim çoğu zaman bi tarafta toplaniyor. Bu sancı mı demek daha erken doktorda bişey demedi tırstım şimdi daha 32. Haftadayim
Sbl25 Busra1234 gün içinde kaç defa oluyor canım benimde oluyor doktor belirli aralıklarla olmadıgı sürece normal kasılma dedi bende 35. Haftadayım 😊
Cbella Busra1234 yok tatlım benşmde 30. Haftalardan beri toplanıp duruyor 37. Haftaya geldim hala toplanıyor ama daha gelmesine çok var 😁
Ozlmtfkc Kasılma denilen şey karnın bi tarafının agri olmadan sertleşmesi sanırım ben bebişim ayağıyla ittiriyo zannediyodum ilk başlarda 😁30.haftada başladı şu an 36+3 haftalığım sayısı 10u çok rahat geçiyor ki doktorum sayısını bile sormadi çok normal dedi bazen adet sancısı gibi ağrım oluyo ona da normal dedi ve nstde hiç sancim çıkmadı